Gündem Palalı Sabri’nin ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı!

Palalı Sabri’nin ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı!

02.02.2024 - 14:54 | Son Güncellenme:

Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle “Palalı Sabri” adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin ölümünde detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Beyoğlu’nda dün gece saatlerinde “Palalı Sabri” olarak bilinen Sabri Çelebi otomobiline bindiği sırada bir grup tarafından durduruldu. Grup ve Çelebi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre Sabri Çelebi’nin önünü kesen gruptaki kişiler, Çelebi’yi önce darp etti ardından da silahla vurdu. Ağır yaralanan Çelebi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı
1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

Saldırı anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı

TETİĞİ ÇEKEN FİRARDA

Olayın ardından çalışma başlatan polis görüntülerdeki iki kişiyi yakaladı. Ancak Çelebi’yi vuran kişi henüz yakalanamadı. Polis her yerde silahı ateşleyen şüpheliyi ararken olayla ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı.

Palalı Sabri’nin ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı

BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR

İddiaya göre Sabri Çelebi mekanının karşısında olan barın sahipleri ile uzun zamandır kavgalı durumda. Olay günü de bilinmeyen bir sebeple Sabri Çelebi barın önüne giderek bağırarak küfür etmeye başladı. Yaşanan gerginliğin ardından Çelebi otomobiline binmek üzereyken yolu silahlı bir grup tarafından kesildi. Olaya karışan kişilerle bar sahiplerinin irtibatlı olup olmadığı emniyet güçleri tarafından araştırılıyor.

Haberin Devamı

Palalı Sabri’nin ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı

FUHUŞ ÇETESİ ÇÖKERTİLMİŞTİ

Palalı Sabri olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Beyoğlu ve Beşiktaş'taki eğlence mekanlarına 13 Eylül 2021 tarihinde eş zamanlı operasyon düzenlenmiş ve fuhuşa zorlandığı iddia edilen 62 yabancı uyruklu kadın kurtarılırken 6 kişi gözaltına alınmıştı. "Palalı Sabri" lakaplı Sabri Çelebi liderliğindeki suç örgütünün Beşiktaş ve Beyoğlu'nda gece kulüplerinde yabancı uyruklu kadınları zorla çalıştırdıkları, bu kadınların pasaportlarına el koyarak bir yerleşkede zorla tutup buradan özel araçlarla gece kulüplerine götürdükleri, konsomatrislik ve para karşılığında cinsel ilişkiye zorladıkları ortaya çıkmıştı.

Çelebi'nin kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla açılan davada karar çıkmış, mahkeme, Çelebi’nin beraatına hükmetmişti.