Gündem Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu

Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu

19.03.2024 - 11:05 | Son Güncellenme:

“Sahibinin izinden ayrılmayan ördek” olarak sosyal medyada fenomen olan Pamuk isimli ördek ticari taksinin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Pamuk’un sahibi taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Mecidiyeköy’de yaşayan Ermenistan uyruklu Anahit Khachatryan 2 yıl önce kendisine bir ördek aldı. Ördeğe, ‘Pamuk’ ismini koyan Khachatryan, gittiği her yere ördeğini de götürmeye başladı. Sahibi ile birlikte alışverişe gittiği videosu sosyal medyaya düşen Pamuk isimli ördek bir anda ünlü oldu. Ancak geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir kaza Anahit Khachatryan ve Pamuk’u ayırdı. Sahibiyle birlikte yine alışverişe giden Pamuk’a bir taksi çarptı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtulamayan Pamuk hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

“ARACIN GİRMESİ YASAK OLAN ALANA GİRDİ”

Pamuk’un sahibi Anahit Khachatryan ise ördeğine çarpan taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu. Khachatryan, savcılığa verdiği dilekçede, “Araçların girmesinin yasak olan ve bununla ilgili tabela olan sokakta meşhur pekin ördeğimle yürürken ticari taksi ördeğimi ezdi” dedi. Şoförün ördeği veterinere götürmesini istediğini anlatan Khachatryan, “Bana, ‘Ben hiçbir yere götürmeyeceğim. S… git’ şeklinde hakaretlerde bulundu. Polise şikayet edeceğimi söyleyince de, ‘nereye gidersen git. Hiçbir şey yapamazsın’ dedi ve oradan ayrıldı” dedi. Ördeğini veterinere götürdüğünü ancak eve geldiklerinde ördeğin öldüğünü söyleyen Khachatryan, “Ördeğim benim çocuğum gibidir. Bu şekilde ördeğimi ezerek öldüren araç sürücüsünden şikayetçiyim” dedi.

Haberin Devamı

Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı Sahibi suç duyurusunda bulundu

“KEDİ, KÖPEK, ÖRDEK OLSA DA ÖNEMLİ DEĞİL”

Suç duyurusunun ardından kısa bir basın açıklamasında bulunan Anait Khachatryan, “O benim çocuğum gibi ben onun annesi gibiyim. Kazadan sonra hemen kucağıma aldım veterinere koştum. Ameliyat oldu. Fakat aynı gece hayatını kaybetti. Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun. O gün taksinin içindeki kameraya baksınlar. Yüzde yüz görecekler, taksi şoförü o dakika telefon ile konuşuyordu” dedi.