Gündem Paramparça 18. bölümde kurşun yağmuru-İzle

Paramparça 18. bölümde kurşun yağmuru-İzle

02.04.2015 - 10:02 | Son Güncellenme:

Paramparça'nın 18. bölümü izleyicilerinin nefesini kesti. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nin son bölümünde neler oldu? İşte Paramparça 18. son bölümden detaylar..

Paramparça 18. bölümde kurşun yağmuru-İzle

Paramparça

Haberin Devamı

Bindiği otomobil kurşun yağmuruna tutulan Hazal o otomobilden sağ çıkmayı başarır ama artık cinayetin görgü tanığıdır ve üstelik de kimliği deşifre olmuştur.

Dilara boş durmuyor

Cansu yalıya geri dönmek zorunda kalır. Verdiği hiçbir sözü tutmayan Özkan artık hem Dilara hem de Cihan’ın hedefindedir. Dilara ve Cihan’dan intikam almak isteyen Özkan, Almanya’daki hapishaneden kendisini Dilara ve Rahmi Bey’in çıkarttığını Cihan’a anlatır.

Ailesinin kendisine ihanet ettiğini anlayan Cihan, Dilara’dan boşanmaya kesin olarak kararlıdır ancak Dilara’nın da Cihan’a büyük bir sürprizi vardır.

PARAMPARÇA 18. SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Ayta Sözeri ‘Paramparça’ dizisinin kadrosuna dahil oldu!
Sevilen sanatçı Ayta Sözeri, Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın başrolleri paylaştığı ‘Paramparça’ dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Hapishane de ki Keriman’ın belalısı Nezaket’i canlandıran Ayta Sözeri, Hanımağa rolüyle seyircilerin beğenisini kazandı. Reyting rekorları kıran ‘Paramparça’nın ilerleyen bölümlerinde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

Haberin Devamı