Gündem Paramparça 69. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

Paramparça 69. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - İzle

31.05.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

Paramparça dizisi yeni bir bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyor. Heyecanla beklenen Paramparça 69. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizide yine sular durulmayacak. Sürpriz gelişmeleriyle seyirciyi heyecanlandıran Paramparça 69. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Paramparça 69. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi Paramparça yeni bölümü ile önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek. Son günlerdir merekla izlenen ve popüler haline gelen reytingleri üst sıralara taşıyan Paramparça 69. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Güçlü oyuncu kadrosuyla zirvedeki yerini koruyan Paramparça 69. bölümü ile ilgili son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Türkiye’nin en çok izlediği dizi ‘Paramparça’ yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Ahu Yağtu gibi isimlere yer veren Paramparça 69. yeni bölümü ile 6 Haziran Pazartesi saat 20:00'de Star Tv'de.

PARAMPARÇA 69. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

PARAMPARÇA 68. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Maide hislerinin peşinde!
Sahte rapor düzenleterek Ozan’ı akıl hastanesine kapattıran Rahmi Bey, Cihan’ı da Ozan’ın tatilde olduğuna inandırır. Maide Hanım, Candan’ı kullanarak Ozan’ın hisselerini satın almanın peşindedir.

Arena sürprizi
Hastalanan Demir Alaz’ı apar topar hastaneye götüren Dilara en çaresiz anında yanında olan Harun’u affeder. Cihan da Ayşe’ye kendisini affettirmek için çabalar. Cihan’ın Ayşe’ye yaptığı büyük sürpriz ikili arasındaki buzları eritir.

Haberin Devamı

Fotoğraf Şoku
Dilara ile barıştığı için çok mutlu olan Harun, Maide Hanım’a müjdeyi vermek için eve gider. Tam bu sırada bilgisayarda gördükleri bir fotoğraf her ikisinin de taş kesilmesine sebep olur.

OYUNCULAR

Erkan Petekkaya
Ebru Özkan
Barış Falay
Ahu Yağtu
Nursel Köse
Alina Boz
Leyla Tanlar
Cemal Hünal
Tolga Tekin
Hümeyra
Güneş Emir
Şükran Ovalı
Burak Tozkoparan
Ertuğrul Postoğlu
Elvin Aydoğdu
Aslıhan Kapanşahin
Efecan Şenolsun

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

Paramparça 69. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme - İzle

Ebru Özkan 18 Kasım 1978 Ankara doğumlu Türk sinema televizyon oyuncusudur.Ünlü oyuncu Ankara Üniversitesi Dil,Tarih ve Coğrafya fakültesi mezunudur.

Rol aldığı başlıca diziler:Not Defter,Hanımın Çiftliği,Hayatımın Rolü,Anneler Ve Kızlar ve Paramparçadır.Aynı zamanda Kabuslar Evi:Bir Kış Masalı filminde de rol almıştır.