Gündem Paramparça 70. Bölüm Fragmanı yayınlandı! - İzle

Paramparça 70. Bölüm Fragmanı yayınlandı! - İzle

06.06.2016 - 11:10 | Son Güncellenme:

Star'da her Pazartesi akşamı ekrana gelen Paramparça dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Paramparça 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve tutku dolu sahneleriyle sevenlerini ekrana kilitleyen Paramparça dizisi 70. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Paramparça 70. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Paramparça yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Paramparça'da bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Harun, Cihan ve Ayşe arasında neler yaşandı? Cihan ve Ayşe ayrıldılar mı? Ozan’a ne oldu? Harun’u affeden Dilara ne yaptı? Maide Hanım, Ayşe’den ne istedi? soruları dizinin son bölümünde yanıt buldu. Ardından merakla beklenen Paramparça 70. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait Paramparça dizisi 70. bölümü ile 13 Haziran 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da.

PARAMPARÇA 70. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

SEN DE OYUNUN PARÇASISIN
Ayşe’nin beraber olduğu kişinin Cihan olduğunu öğrenen ve öfkeden gözü dönen Harun soluğu çiftin tatil yaptığı otelde alır. Ayşe’nin bunca zamandır ‘Ağabeyim’ diye bahsettiği kişinin Harun olduğunu öğrenmek Cihan için büyük bir şoktur. Cihan her şeyin bir tuzak, Ayşe’nin de bu tuzağın bir parçası olduğuna inanır.

AYŞE NE YAPACAK?
Harun ve Maide için de durum farklı değildir. Onlar da Cihan’ın Ayşe ile, Harun’dan intikam almak için planlı bir şekilde birlikte olduğunu düşünür. Her ikisi de Ayşe’ye, Cihan’ı hayatından çıkarmasını söyler. Ayşe tam anlamıyla iki ateş arasında kalır.

Haberin Devamı

DEMİR ALAZ KAÇIRILIYOR
Annesinin rahatsızlığını öğrenen Dilara apar topar Amerika’ya gider. Dilara’nın evde olmadığını öğrenen Harun, oğlu Demir Alaz’ın yalıda kalmasına müsaade etmez. Tek çözüm yolu bulur, o da bebeği kaçırmak! Cihan ise artık ne ile nasıl başa çıkacağını şaşırmıştır. Ozan’ı akıl hastanesinde bulan Cihan yıkılır.

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PARAMPARÇA 69. BÖLÜM FRAGMANI



PARAMPARÇA 68. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Rahmi Bey ve Dilara, sahte bir ‘akıl sağlığı yerinde değildir’ raporu düzenleterek, sattığını sandıkları hisselerini geri alabilmek amacıyla Ozan’ı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırdılar. Bu sırada Yıldırım, Ozan’ın hisseleri satmadığını öğrendi ve Cihan’a söyledi. Buna rağmen Cihan’ın Ozan’a öfkesi dinmedi. Cihan, Candan’ı biran önce bulmaları için adamlarına talimat verdi. Maide Hanım da Candan’a Ozan’ın hisselerini kendisine satmasını sağlaması için baskı yaptı. Cihan, kendisine çok kırılan Ayşe’nin gönlünü kazanabilmek için Leyla ile birlikte çok güzel bir sürpriz hazırladı. Ayşe, Vodafone Arena’ya gözleri bağlı bir şekilde getirildi. Gözlerini açtığında ise, kendisini taraftarı olduğu Beşiktaş’ın yeni stadyumunda bulan ve karşısında Cihan’ı gören Ayşe çok mutlu oldu. Cihan, stadyumun skorborduna ‘Şampiyonluk aşkına beni affet’ yazdırarak Ayşe’den bir kez daha af diledi. Ayşe de ‘Affettim şampiyonluk aşkına’ dedi ve dargın aşıklar böylece barıştı. Hastalanan Demir Alaz’ı apar topar hastaneye götüren Dilara da, en çaresiz anında yanında olan Harun’u affetti. Ayşe ve Cihan başbaşa Alanya’ya tatile gittiler. Ayşe, Cihan’la çektikleri resimleri sosyal medya hesabından paylaştı. Harun ve Maide Hanım, Ayşe ile Cihan’ı yan yana görünce şoke oldular. Harun büyük bir öfke ile Alanya’ya geldi ve Ayşe ile Cihan’ı yemek yedikleri restoranda buldu. ‘Paramparça’nın 68’inci bölümündeki bu anlar #affedermisin hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA'NIN YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya'nın, Nurgül Yeşilçay'dan sonra bu kez de Şükran Ovalı'yı diziden attırdığı yönündeki haberlere ilişkin, dizinin yapım şirketi Endemol Shine Türkiye bir basın açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'Son günlerde çeşitli yayın organlarında ‘Paramparça’ dizimizin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya ve rol arkadaşı Şükran Ovalı'nın ‘Paramparça’ dizisinde bazı anlaşmazlıklar yaşadıkları yönünde çıkan haberlerin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını birinci ağızdan sizlere iletmek isteriz.

SEZON SONUNDA DİZİYE VEDA EDECEK

Birlikte çalışmaktan çok keyif aldığımız ve dizimize büyük katkı sağlayan Şükran Ovalı’nın canlandırdığı ‘Ayşe’ karakteri planlandığı şekilde, anlaşmamız neticesinde ilerlemektedir. Yurt içinde ve yurt dışında, uzun sezonlar yayını devam eden dizilerde, hikayenin sürekliliğini sağlayabilmek için kimi oyuncularla sezonluk anlaşmalar yapılabilmektedir.

Kendisiyle çok severek birlikte çalışmamıza rağmen Şükran Ovalı’nın canlandırdığı ‘Ayşe’ karakteri de, hikayenin gidişatına bağlı olarak, sezon başında yaptığımız anlaşmaya göre, sezon sonunda diziye veda edecektir.

Çok önceden planlanmış bu durumu başka sebeplere bağlamak isteyenlere itibar etmemenizi rica ederiz.

Haberin Devamı

Bu kısa ve önemli bilgiyi sizlerle paylaşırken, iki sezondur severek izlediğiniz ‘Paramparça’nın önümüzdeki sezon da yeni sürprizlerle ekranda olacağını müjdeleriz.'