Gündem Payitaht Abdülhamid 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.03.2018 - 10:03 | Son Güncellenme:

Payitaht Abdülhamid son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. TRT 1'in büyük ilgile izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid son bölümde Abdülhamid kendisi hakkında İslam dünyasını kışkırtan, Bell’in planının ortağı sahte Seyyid’in maskesini düşürdü. Peki Payitaht Abdülhamid 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Payitaht Abdülhamid yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi...

Haberin Devamı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 42. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Abdülhamid, keskin zekasıyla Parvus’un oyununu bozmuş, büyük bir katliamın olmasını engellemiştir. Bu sırada İngiltere’den Payitaht’a henüz gelmiş olan ‘Çöl Tilkisi’ Gertrude Bell, Abdülhamid’in huzuruna çıkar. Osmanlı topraklarında kazı yapmak için izin ister. Ancak genç kadının Abdülhamid’in hilafetini bitirmek için büyük bir planı vardır.

Mahmud Paşa ve Selim Paşa Sadrazamlık yarışı içindeyken, Sabahattin ve Abdülkadir de Pakize’yi evlenmeye ikna etmek için yarışa girmiştir adeta. Parvus, peşinde olduğu Fehim Paşa’yı tuzağa düşürmek için bir plan hazırlar. Fehim Paşa, Parvus’un tuzağından kurtulabilecek mi?

Hatice ve Kemalettin’in birbirlerine olan hislerini öğrenen Vasfi Paşa ne yapacak?Abdülhamid kendisi hakkında İslam dünyasını kışkırtan, Bell’in planının ortağı sahte Seyyid’in maskesini düşürecek mi?

Haberin Devamı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 42. BÖLÜM FRAGMAN

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meyid, Abdülhamid’e Parvus’un sırlarıyla dolu olan kasadan bahseder. Vladimir ölürken bu gizli kasanın anahtarını Meyid’e vermiş, bu sayede Parvus’un ajanlarıyla kurduğu iletişim ağına ulaşılmıştır.

Parvus’un yabancı bir posta teşkilatı aracılığıyla, şifreli bir şekilde haberleştiğini fark eden Abdülhamid, şifreleri çözüp, devleti hakkında kurulan hain planları ortaya çıkarmaya çalışır. Öte yandan Parvus, tarihi bir katliam yaratacak büyük bir isyan çıkarmanın hazırlığındadır. Payitaht'taki afyon ticaretinin peşine düşen Fehim Paşa, Abdülhamid’in emri dışında hareket eder. Bunu fark eden Meyid, Fehim Paşa’dan şüphelenmeye başlar.

Selim Paşa, kızının mezar taşından alınan harfleri Sarayda görünce, Herzl’ın tuzağına düşer ve kızının ölüm emrini Paşalardan birinin verdiğinden emin olur. Adaleti sağlamak için Mahmud Paşa ile Sadrazamlık mevki için büyük bir yarışa girer. Efsun’un planı işlemiş, Bidar Sultan, Pakize’yi Abdülkadir’le evlendirmeye niyetlenmiştir. Ancak, bu sırada Sabahattin’in Pakize’ye yaptığı evlenme teklifi ortalığın karışmasına neden olur.

Pakize, Sabahattin’le mi Abdülkadir’le mi evlenecek?