Gündem Polis imdata korkunç çağrı: "Tecavüze uğradım, beni kurtarın"

Polis imdata korkunç çağrı: "Tecavüze uğradım, beni kurtarın"

10.10.2008 - 11:22 | Son Güncellenme:

155 polis imdata korkunç bir çağrı geldi. 14 yaşlarında bir kız çocuğunun sesini duyan polis hemen harekete geçti...

Polis imdata korkunç çağrı: Tecavüze uğradım, beni kurtarın

BURSA’da 14 yaşındaki E.C.'ye tecavüz etiklri ileri sürülen 4 kişi ile, cep telefonuyla çekilen sevişme görüntülerini internette yayma şantajı yaptıkları ileri sürülen 4 kişi olmak üzere toplam 8 kişi yakalandı. Bunlardan 7'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, E.C.'nin kendisine daha önce tecavüz ettiğini öne sürdüğü taksi şoförü 25 yaşındaki E.K.'nin sorgusu ise sürüyor.
Şiddetli geçimsizlik yüzünden annesi Gülseren ve babası Doğan C.’nin ayrı yaşadığı E.C., merkez Yıldırım Mahallesi'nde oturan halasının yanında kalmaya başladı. 6 ay önce Bandırma'ya yerleşen annesini ziyarete giden E.C.'ye burada müşteri olarak bindiği taksinin şoförü E.K. iddiaya göre tecavüz etti.

Haberin Devamı

E.C. annesine anlatmaya korktuğu tecavüz olayını, Bursa’ya dönünce internet kafede tanıştığı erkek arkadaşı 17 yaşındaki E.K.'ye anlattı. Bunu fırsat bilen E.K., evine davet ettiği E.C.’ye, çağırdığı arkadaşları 15 yaşındaki O.D. ve 17 yaşındaki O.G. ile birlikte iddiaya göre tecavüz etti. E.K.’nin yaşadıklarını anlattığı mahalle arkadaşları 19 yaşındaki M.Ç., 20 yaşındaki Ş.A., 24 yaşındaki Ü.İ.ve 18 yaşındaki E.B.T. ise, talihsiz kız E.C.'ye cep telefonuyla mesaj göndererek, kendileriyle de ilişki kurması için şantaj yaptı. E.K.'nin bu 4 arkadaşının gönderdiği mesajda, “Senin seks yaparken çekilen görüntülerin ve fotoğrafların elimizde. Bunları internette yayınlayacağız. Bizimle birlikte olmazsan fotoğraflarını da sokaklara asacağız” tehditi yer aldı.

Haberin Devamı

Ne yapacağını şaşıran E.C., çaresizce erkek arkadaşı E.K.'yi telefonla arayarak yardım etmesini istedi. Bunun üzerine E.K., E.C.'yi konuşmak için tekrar evine çağırdı. Eve giden E.C., erkek arkadaşı E.K.'nin yanı sıra kendisine daha önce tecavüz eden O.D. ve O.G.'yi de karşısında buldu. Yine tecavüze kalkışılan talihsiz kız, tuvalete gitme bahanesiyle girdiği banyona cep telefonuyla 155 Polis İmdat Servisi'ne arayıp “Ne olur beni kurtarın. Tecavüz ediyorlar” diyerek yardım istedi. Polis bu sırada şarjı bittiği için telefonu kapanan E.C.’yi bulmak için alarma geçti. Telefon görüşmesinden E.C.’nin bulunduğu evi tespit eden Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri adrese giderek E.C.’yi kurtarıdı, bu 3 kişiyi de gözaltına aldı.

Soruşturmayı genişleten Çocuk Şubesi ekipleri, E.C.’ye tehdit mesajları gönderdikleri belirlenen M.Ç., Ş.A., Ü.İ, ile E.B.T.’yi de Bursa’da yakaladı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada 6 bilgisayara el konulurken E.C.’nin, “Tecavüz ederlerken fotoğrafımı çekip, görüntümü almış olabilirler” demesi üzerine ele konulan 90 CD incelemeye alındı.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİLER

E.C.'nin Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alınan raporunda kızlığının bozulduğu belirtilirken, ifadelerinde suçlamayı kabul etmeyen ve E.C. ile herhangibir şekilde cinsel ilişkiye girmediklerini savunan 7 zanlı, ‘küçük yaştaki kız çocuğuna tecavüz’ ve ‘şantaj’ suçlarından sevk edildikleri adliyeye çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Polis E.C.’nin ilk önce tecavüzüne uğradığını söylediği taksi şoförü E.K.’yi ise Bandırma'da yakalayarak Bursa’ya getirdi. E.K.'nin de sorgusunun sürdüğü daha sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haberin Devamı

TECAVÜZCÜ TAKSİCİ TUTUKLANDI

Bursa'da evine gittiği erkek arkadaşı ve yanındaki iki kişinin tecavüzünden, tuvalete gitme bahanesiyle girdiği banyoda cep telefonundan polisi arayarak “Bana tecavüz ediyorlar, ne olur kurtarın” diyerek kurtulan E.C.'ye daha önce Bandırma'da tecavüz ettiği öne sürülen taksi şoförü E.K., ‘küçük yaştaki kız çocuğuna tecavüz’ suçundan adliyeye sevk edildi. İfadesinde suçunu itiraf eden E.K. “Şeytana uydum, pişmanım” dedi. E.K., tutuklanarak cezaevine konuldu.