Gündem Polis otosunda tecavüz davası

Polis otosunda tecavüz davası

27.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ekip aracında bir kadına tecavüzle suçlanan sanık polis ‘Sadece öpüştük’ derken, kadın ise polisten şikâyetçi olduğunu söyledi.

Polis otosunda tecavüz davası

Beylikdüzü’nde yaklaşık 5 ay önce görev başındayken ekip otosunda P.T. isimli kadına tecavüz ettiği iddia edilen tutuklu sanık polis memuru S.E.’nin (27) yargılanmasına başlandı. “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan 18 yıla kadar hapsi istenen polis memuru S.E. daha önceden tanıdığı P.T. ile sadece öpüştüğünü, cinsel ilişkiye girmediğini savundu. P.T. ise yaşanan olaydan dolayı psikolojik olarak etkilendiğini ve tedavisinin devam ettiğini belirterek şikâyetçi olduğunun söyledi. S.E.’nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı

İlk duruşma yapıldı

Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık polis memuru S.E. ile tutuksuz sanık polis memuru R.Y. hazır bulundu.

Sanık S.E. ekip otosuyla R.Y. ile birlikte görev yaptığı sırada yolda, önceden tanıdığı müşteki P.T.’yi gördüğünü ve gezme teklifiyle araca aldığını anlattı. Amacının Gürpınar Sahili’ne gitmek olduğunu savunan S.E. “P.T. ile cinsel ilişkiye girmedim sadece öpüştük” dedi.

Müşteki P.T. ise “Ben S.E. ile rızamla öpüşmedim, rızamla cinsel birliktelik yaşamadım. Araçtan iner inmez 155’i aradım. İfademi verdim. Şikâyetçiyim. Bu olaydan dolayı psikolojik olarak çok kötü etkilendim. Tedavim halen hastanede devam ediyor” ifadelerini kullandı. Soru üzerine P.T. sanık S.E.yi tanımadığını, yüz yüze ya da telefonla görüşmediğini, daha önce S.E.’yi hiç görmediğini belirtti.

Haberin Devamı

Sanık S.E.’nin kullandığı telefonun HTS kayıtlarının dökümünün istenmesine karar veren mahkeme heyeti, mağdureden alınan kıyafetler ile ilgili DNA analizi yapılıp yapılmadığının sorulmasına, yapıldıysa istenmesine, S.E.’nin tutukluluk halinin devamına hükmetti. - İSTANBUL DHA