Gündem Polislerin üzerine otomobil sürüp yakınlarıyla birlikte polise saldırmıştı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı

Polislerin üzerine otomobil sürüp yakınlarıyla birlikte polise saldırmıştı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı

26.03.2024 - 00:04 | Son Güncellenme:

Diyarbakır’da tartıştığı trafik polislerin üzerine otomobili sürüp, olaya müdahale etmek isteyen kişiye çarparak kaçan Y.E.Y., kendisini yakalayan polis memuruna, 3 yakınıyla birlikte saldırmıştı. İçişleri Bakanı Yerlikaya "Gereği yapıldı" diyerek duyurdu. Bakan Yerlikaya "Olaylara karıştıkları tespit edilen sürücü Y.E.Y. ve 3 şahıs gözaltına alınmıştır. Aracın sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir" dedi.

Diyarbakır’da tartıştığı trafik polislerin üzerine otomobili sürüp, olaya müdahale etmek isteyen kişiye çarparak kaçan Y.E.Y., kendisini yakalayan polis memuruna, 3 yakınıyla birlikte saldırmıştı. İçişleri Bakanı Yerlikaya "Gereği yapıldı" diyerek duyurdu.

Haberin Devamı

GEREĞİ YAPILDI

24 Mart Pazar günü saat 17:15 sıralarında Diyarbakır Urfa Bulvarında abartılı egzoz ile çevreyi rahatsız eden bir araçla ilgili işlem yapılırken, oluşan kalabalık ve arbededen yararlanan bu araç, olay yerinden uzaklaşmış, takip sonucu tekrar yakalanmıştır.

Söz konusu araç sürücüsü ve yanına gelen arkadaşları görevli emniyet görevlisine fiili mukavemette bulunmuş, olay yerine intikal eden takviye şahin unsurlarıyla şahıslara müdahale edilmiştir.

Olaylara karıştıkları tespit edilen sürücü Y.E.Y. ve 3 şahıs gözaltına alınmıştır. Aracın sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize fiili saldırıda bulunan her kim olursa olsun cezasını görür.

Haberin Devamı

İşte Bakan Yerlikaya'nın o duyurusu;

Yazarlar