Gündem Poyraz Karayel 54. bölümde Ayşegül vuruluyor! -İzle

Poyraz Karayel 54. bölümde Ayşegül vuruluyor! -İzle

16.04.2016 - 11:13 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel dizisinde heyecan dinmiyor, izleyiciler neler olacağını merakla bekliyor. Kanal D'nin başarılı dizisi Poyraz Karayel'de bu hafta izleyenleri neler bekliyor? İşte Poyraz Karayel 54. bölümden fragman ve detaylar..

Poyraz Karayel 54. bölümde Ayşegül vuruluyor -İzle

Poyraz Karayel bu hafta yine hız kesmiyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Poyraz Karayel'de yine heyecan dorukta. Seyirciyi ekrana sabitleyen Poyraz Karayel son bölümde neler yaşandı? Dizi bittikten sonra gözler Poyraz Karayel 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 54.Bölüm Fragmanı

Poyraz Karayel 54.Bölüm Fragmanı yayında! Ayşegül hayati tehlikeden kurtulabilecek mi?
Silahla vurulan Ayşegül çok zor durumda! Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

Poyraz Karayel'de dün heyecan doruktaydı. Kanal D’nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba’nın paylaştıkları başladığı günden bu yana ilgi ile izlenen dizisi Poyraz Karayel 53. son bölümü ile ekrana geldi. Peki Poyraz Karayel 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm gelişmeler.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

POYRAZ KARAYEL 53. SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Sadreddin’in himayesindeki mafya babalarının Poyraz tarafından alıkonulması, Sadreddin’i çok zor durumda bırakır. Sadreddin’in rüştünü ispatlamak için ne yapıp edip o mafya babalarını kurtarması gerekmektedir.

Ayşegül vuruluyor!

Poyraz Karayel 54. bölümde Ayşegül vuruluyor -İzle

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ HAKKINDA

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye...
Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

Haberin Devamı

Oyuncular: İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Macit Koper(Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Yapım: Limon Film

Yapımcı: Hayri Aslan

Yönetmen : Çağrı Lostuvalı

Senaryo: Ethem Özışık

Sanat Yönetmeni: Serkan Özer

DİZİDE HARE SÜREL FARKI

Poyraz Karayel 54. bölümde Ayşegül vuruluyor -İzle

Böylece Sadreddin ve Poyraz bir kez daha karşı karşıya gelir. Üstelik bu sefer ki onları çok daha dönüşü olmayan yollara sokacaktır. Ve bu savaşta ikisinin de çok sevdiği biri zarar görecektir...

Hare Sürel, (5 Mart 1983), oyuncu.

Filmleri

Bir Varmış Bir Yokmuş 2015
Pek Yakında (Tuna Kaplan) 2014
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (Pınar) 2014
Kabadayı (Barmaid) 2007

Haberin Devamı

TV Dizileri

Poyraz Karayel 2. Sezon (Meltem Karayel) 2015
Medcezir 2. Sezon (Leyla) 2013-2014
Canımın İçi (Deniz) 2012
Senden Başka (2) (Oya) 2007
Elveda Rumeli 3. Sezon (Emine) 2009
Kız Babası (Ayşe Maria) 2006
Ödünç Hayat (Maria) 2005
Ayrılsak da Beraberiz 3. Sezon 2000-2001