Gündem Poyraz Karayel 61. bölüm ile nefesleri kesecek! - izle

Poyraz Karayel 61. bölüm ile nefesleri kesecek! - izle

06.06.2016 - 10:48 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanlar yayınlandı. Yayınlanan fragmana bakılırsa işler iyice karışacak gibi duruyor. İşte Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanı ve özeti...

Poyraz Karayel 61. bölüm ile nefesleri kesecek - izle

Gerilim ve heyecan dolu bir bölüm ile Poyraz Karayel izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Poyraz Karayel'in yapımcılığını Limon Film, yönetmenliğini ise Çağrı Lostuvalı üstleniyor. Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu gibi sevilen isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel 8 haziran Çarşamba saat 20:00'da Kanal D ekranında...

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Neşet, Yurtdışına Kaçmaya Karar Veriyor! Neşet Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını öğrenmiştir ama bunu Ayşegül’e belli etmez. Tam tersine Ayşegül’ün daha çok üstüne gitmeye başlar. Poyraz Zülfikarlar sayesinde öğrendiği imalathanenin yerini savcıya söyler. Karşılığında da içinde oldukları davalara takipsizlik kararı verilmesini ister. Fakat işler karışır. Savcı hem Poyraz hem de Bahri ve adamları için gözaltı kararı çıkarır. Herkesin Meltem’in mekanda saklanmaktan başka çaresi kalmamıştır. Bu arada Neşet de savcının peşinde olduğunu bildiğinden yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama yurtdışına yalnız gitmeye niyeti yoktur... Poyraz bu kaçışa engel olabilecek midir?

Poyraz Karayel 61. bölüm ile nefesleri kesecek - izle

POYRAZ KARAYEL 61. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Yapım: Limon Film

Yapımcı: Hayri Aslan

Yönetmen : Çağrı Lostuvalı

Senaryo: Ethem Özışık

Sanat Yönetmeni: Serkan Özer

OYUNCULAR

Oyuncular: İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Macit Koper(Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Hare Sürel Dizideki Rolü

Poyraz Karayel 61. bölüm ile nefesleri kesecek - izle

Poyraz ile Neşet'in kız kardeşi, Adil Topal'ın kızıdır. 1984 doğumludur. Henüz birkaç aylıkken babasının bir arkadaşı tarafından ağabeyi ile birlikte İsmail Karayel'e evlatlık olarak verilmiş, dizinin 39. bölümüne kadar babasını İsmail Karayel sanmıştır. Bilgisayar mühendisliği mezunudur. Küresel sermayeye karşı bir tutum izlemektedir. Yıllar sonra, erkek arkadaşının ölümünden sorumlu tuttuğu Poyraz ile karşılaşmıştır. İkisi de Adil Topal'ın peşinde oldukları için araları düzelmiş ve birlikte hareket etmeye başlamışlardır. Zülfikar ile aşk yaşamaktadır.

Filmleri

Bir Varmış Bir Yokmuş 2015
Pek Yakında (Tuna Kaplan) 2014
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (Pınar) 2014
Kabadayı (Barmaid) 2007

Haberin Devamı

TV Dizileri

Poyraz Karayel 2. Sezon (Meltem Karayel) 2015
Medcezir 2. Sezon (Leyla) 2013-2014
Canımın İçi (Deniz) 2012
Senden Başka (2) (Oya) 2007
Elveda Rumeli 3. Sezon (Emine) 2009
Kız Babası (Ayşe Maria) 2006
Ödünç Hayat (Maria) 2005
Ayrılsak da Beraberiz 3. Sezon 2000-2001

Şebnem Hassanisoughi evlendi

Poyraz Karayel 61. bölüm ile nefesleri kesecek - izle

Poyraz Karayel'in Begüm'ü Şebnem Hassanisoughi sürpriz bir şekilde evlendi.

Poyraz Karayel dizisinde Begüm karakterini canlandıran Şebnem Hassanisoughi dünyaevine girdi.Sürpriz bir şekilde evlenen Şebnem Hassanisoughi, şarkıcı Ahmet Kenan Bilgiç ile dün akşam nikah masasına oturdu. Çiftin nikah törenleri sırasında başlayan sağanak yağmur sonrasında nikah şemsiyeler altında kıyıldı.

Güzel oyuncu Şebnem Hassanisoughi sade bir gelinlik giydi. Ahmet Kenan Bilgiç ise buz mavisi bir damatlık giydi.

Oyuncu arkadaşlarının da katıldığı düğünde geccenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenildi.