Gündem Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.11.2016 - 11:19 | Son Güncellenme:

Son bölümü ile dün akşam Kanal D'de ekrana gelen Poyraz Karayel dizisinde bu hafta Poyraz, Ayşegül için yaklaşan tehlikeyi farketti. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Poyraz Karayel 69. son bölümü ile ekrana kilitledi. Peki Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Retying listelerini alt üst etmeyi planlayan Poyraz Karayel'in son bölümünde Ayşegül'ü kim, neden öldürmek istedi? Poyraz Ayşegül'ü asansörden kurtarabilecek mi yoksa asansör düşecek mi? Limon Film imzalı olan, başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İlker Aksum ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Poyraz Karayel 69. bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'deydi.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL 70. BÖLÜM FRAGMAN

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel son bölümünde, Poyraz ve Ayşegül, Çınar’ın İsa için ciğerini vereceği haberiyle kalakalırlar. Fakat olaylar Çınar’ın beklediği gibi gitmez. Çınar’ın doktordan duydukları herkesin mutluluğunu yarım bırakır. Ama Çınar, geçmişindeki günahının vicdan azabıyla Nevra’ya rağmen her riski göze almaya kararlıdır.

Bahri, Sadreddin ve Despina’nın arkasından çevirdiği dolapları keşfeder. Üstelik Despina’nın Tefeciyle görüşmüş olması Bahri’yi iyice delirtir. Bahri’nin ceza kesmesinin zamanı gelmiştir...

Mümtaz, Poyraz’a Girişim’in hedefindeki yeni ismin Ayşegül olduğunu söylemez. Fakat Poyraz, Ayşegül için yaklaşan tehlikeyi yine de keşfeder.

Haberin Devamı

Ama Ayşegül’ü nasıl koruyacaktır? Katili nasıl durduracaktır?

Poyraz tam her şeyi yoluna koyduğunu sandığı anda gerçeği öğrenir. Şimdi Ayşegül’ün hayatı için zamanla bir yarış başlamıştır.