Gündem Poyraz Karayel'in 73. yeni bölümde şok sahne!

Poyraz Karayel'in 73. yeni bölümde şok sahne!

17.12.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel reyting listelerinde en üst sıraları kimselere bırakmıyor. 73. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Poyraz Karayel'de Poyraz ve Ayşegül aşkında zor zamanlar sürüyor. Ayşegül, Çınar'dan kurtulmak için mücadelesini sürdürmesine karşın Nevra Sayguner buna izin vermiyor. Poyraz Karayel her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Poyraz Karayelin 73. yeni bölümde şok sahne

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar gibi usta isimlerin yer aldığı sevilen dizisi Poyraz Karayel 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 73. Bölüm'ü ile 21 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 73. BÖLÜM FRAGMANI



POYRAZ KARAYEL 72. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Poyraz, Eda’nın ihanetiyle sarsılırken Eda, Kerem’i kurtarmak için Halil’i kaçırır ve bir kovalama başlar. Bu sırada Çınar, Meltem vasıtasıyla Poyraz’a çok yaklaşmıştır. Poyraz farkında olmasa da kimliğinin ortaya çıkma riskiyle karşı karşıyadır. Bahri ise, Ayşegül’ün eve dönüş kararını sorgularken suçluluk duygusuyla mücadele eden Despina Ayşegül’ün sırrını öğrenir.

Poyraz ve Ayşegül, Nevra’nın elindeki görüntüleri almak için plan yaparken, Sinan’ın kendi başına giriştiği iş onları yeni bir krizin içine sokar. Çınar’ın, Poyraz’ın kimliğine iyice yaklaştığını fark eden Ayşegül, buna engel olmak için Çınar’a yakın davranmaya başlar. Ama, bu onu hiç istemediği durumlara sokacaktır. Eda, Mümtaz’a yakalanır. Ancak Eda’nın, Kerem’i kurtarmak için pes etmeye niyeti yoktur. Bunun için Poyraz’ı rehin alarak tekrar harekete geçer.