Gündem Pucca ve Osman Karagöz evlendi? Pucca kimdir?

Pucca ve Osman Karagöz evlendi? Pucca kimdir?

17.09.2015 - 10:20 | Son Güncellenme:

Pucca adıyla bilinen Selen Pınar Işık ve Osman Karagöz evlendi. Tuttuğu günlükleri kitap haline getiren Pucca evlendi. Peki Pucca kimdir? İşte Selen Pınar Işık ve Osman Karagöz ile ilgili ayrıntılar

Pucca ve Osman Karagöz evlendi Pucca kimdir

Aşk ve ilişkiler üzerine yazdığı hikayelerle bir fenomene dönüşen Pucca, Küçük Çiftlik Park'ta düzenlenen bir düğünle muradına erdi. Nikahları 9 Eylül'de kıyılan çift, düğünlerinde o anı yeniden canlandırdı. Bir arkadaşlarının nikah memuru cübbesi giyerek yer aladığı masa, eğlenceli anlara sahne oldu.

Haberin Devamı

"VALLAHA BİLMİYORUM"

Evlilik sorusu üzerine Osman Karagöz "evet" diye bağırırken aynı soru Pucca'ya yönelttiğinde ise genç yazar, "Valla bilmiyorum demem lazım, bu sabahtan beri yaptığı esprilerden sonra" sözleriyle eşine küçük bir sitemde bulunmuş oldu.

SELEN PINAR IŞIK-PUCCA KİMDİR?

Pucca'nın asıl ismi Selen Pınar Işık. 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka doğumlu. Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olan Pucca Üniversiteyi Ankarada okudu. Önce Radyo Televizyon Sinema ardından da Gazetecilik'le iki üniversite bitirdi.

Hürriyet gazetesinde köşe yazarı olan Pucca Elele dergisinde yazıyor. 2007 yılından beri internette blogunda günlük tutuyor. 2010 yılında dizüst ü edebiyat tarafından günlükleri kitap haline çevrildi.

Haberin Devamı

KİTAPLARI

Küçük Aptalın Büyük Dünyası

Ve Geri Kalan Her şey

Allah Beni Böyle Yaratmış

Ay Hadi İnşallah

Şimdi Biz Neyiz?

Küçük Aptalın Büyük Dünyası adlı kitabı film oldu.,'Hadi İnşallah' isimli sinema filmin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı'nın yaptı. Pucca'yı Büşra Pekin, Pucca'nın sevgilisi Pekmez'i ise, Murat Boz oynadı.

Pucca ve Osman Karagöz evlendi Pucca kimdir