Gündem Ramo ne demek? Ramo dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Ramo ne demek? Ramo dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

28.01.2020 - 17:36 | Son Güncellenme:

Ramo dizisinin bu akşam 3. bölümü ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde sulh sağlanmaya çalışılırken izleyiciler yine Ramo ne demek? Ramo dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor? sorularına cevap arayacak.

Ramo ne demek Ramo dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler Nerede çekiliyor

 

Show TV'nin yeni dizisi Ramo'nun bu akşam 3. bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Sibel, babasının katiliyle evlenmeyecektir. Ramolar ise Fatoş’u Neco’ya vermeyeceğini söylüyor ve yeni bir anlaşmazlık ortaya çıkıyor. Diziyi yeni takip edenler ve detaylı bilgiye sahip olmayanlar "Ramo ne demek? Ramo dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?" sorusunu sormaya devam ediyor.

Haberin Devamı

RAMO NE DEMEK?

Ramo genellikle halk arasında Ramazan isminin kısaltıması olarak biliniyor. Aynı zamanda "ramo" kelimesi Portekizcede "şube" anlamına geliyor.

RAMO KONUSU NEDİR?

Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova’nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır.

Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo’dur.

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

RAMO OYUNCULARI KİMLER?

Haberin Devamı

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular yer alıyor.

RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adana’da çekimleri gerçekleşen dizi; aile, adalet, intikam ve dostluk eksenindeki derin çatışmayı konu edinirken; bu çatışmanın ortasında yeşeren Ramo ve Sibel’in aşkını anlatıyor.