Gündem Sabriye Şengül sessizliğini bozdu! Survivor itirafı sosyal medyayı salladı

Sabriye Şengül sessizliğini bozdu! Survivor itirafı sosyal medyayı salladı

06.03.2024 - 16:18 | Son Güncellenme:

O milli bir sporcu… Survivor yarışmasıyla hayatımıza girdi ve biz sporcu kişiliğinin yanı sıra onun farklı yönlerini de tanıdık. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül, sempatik halleri ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı… Uzun bir süredir ekranlarda görmediğimiz Şengül, bu sessizliğini Milliyet için bozdu. Milliyet Youtube kanalında yayınlanan "Şansın Ne" programına konuk olan başarılı isim sorularımızı yanıtladı.

Survivor yarışmasında geniş bir kitlenin sevgisini kazanan kickboksçu ve karma dövüş sanatçısı Sabriye Şengül, Trabzon'da yaşıyor… İstanbul’da yaşayamayacağını söyleyen sporcu, ailesine olan düşkünlüğüyle de biliniyor.

Haberin Devamı

Annesine ve kardeşlerine olan sevgisini anlatırken zaman zaman duygusal anlar da yaşayan Sabriye, hayatının çok da olay geçmediğini, maddi ve manevi zorluklar yaşadığını anlattı. "El bebek gül bebek büyümedim" diyen ünlü isim, "hayatın intikamını ringden alıyorum " ifadelerini kullandı.

Sabriye’nin Survivor itirafı sosyal medyayı salladı

2017 ve 2019 yıllarında Survivor’a katılan Sabriye Şengül, büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı. İnsanların Survivor sonrası kendisini ailelerinden biri olarak gördüğünü söyleyen ünlü sporcu, Survivor seyircisinin kendisini asla unutmadığını anlattı. Survivor All Star’ı takip etmediğini söyleyen Şengül, annesinin ise tam bir Survivor hayranı olduğundan bahsetti. Survivor ile ilgili kendisine en çok sorulan sorunun orada aç kalıp kalmadıkları olduğunu açıklayan Sabriye, ödüller dışında kendilerine yemek verilmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Programda zaman zaman tartışmalarıyla da dikkat çektiğini hatırlattığımızda, agresif bir yapısının olduğunu ama çabuk yumuşadığını ifade etti. Yaşadığı tartışmalardan dolayı pişman olmadığını da sözlerine ekledi.

Survivor’da favorim kesinlikle o

Sabriye'ye Survivor'da bu sezon favorisinin kim olduğunu da sorduk. Sabriye Şengül o soruya, ''Sevdiklerim var tabii ki. Birçok kişi şampiyon olsun isterim ama Nagihan hak ediyor'' şeklinde yanıt verdi. Şengül, ''Survivor'da en unutamadığın an hangisiydi?' sorusunu ise ''Ödüllerden gideyim. Küba ödülüydü. Çok eğlenmiştim orada'' diye cevapladı.

Yarışmada Adem Kılıçcı ile yakın bir dostluğu olduğunu hatırlattığımızda, ''Adem'i çok seviyorum. Çok özlüyorum. Dostum gibi görüyordum'' sözleriyle sitemini dile getirdi. Adem Kılıçcı ile görüşmediğini söyleyen Şengül, bu itirafı ile herkesi şaşırttı.