Gündem Şahika Ercümen kaç yaşında nereli?

Şahika Ercümen kaç yaşında nereli?

07.04.2017 - 14:56 | Son Güncellenme:

Survivor adasının en kibar ismi olarak dikkat çeken Şahika Ercümen yarışmalarda çok üst düzey performans sergileyemese de su ve suya dayalı oyunlarda takımına katkı sağlamaya çalışıyor. Survivor performans sıralamasının en altında yer alan Şahika Ercümen adada insanlara olan yaklaşımı ile herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Peki Şahika Ercümen kaç yaşında nereli?

Şahika Ercümen kaç yaşında nereli

Şahika Ercümen, Survivor adasına geldiği günden bu yana arkadaşları ile kurduğu düzgün ilişkilerle dikkat çeken Şahika Ercümen performans sıralamasının en alt basamağında yer alıyor. Peki Şahika Ercümen kaç yaşında nereli?

Haberin Devamı

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir.

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Çocukluğunda yaşadığı astım rahatsızlığı üzerine spora başladıktan sonra su sporlarının birçok dalında şampiyonluklar elde etmiştir. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesini bitirdi. Ankara, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunudur. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.