Gündem Şahika Ercümen kimdir?

Şahika Ercümen kimdir?

04.04.2017 - 14:56 | Son Güncellenme:

Survivor ünlüler takımında yer alan Şahika Ercümen son dönemde eleştiri oklarının hedefindeki isim olmaktan kurtuldu. Son bir haftadır gösterdiği performans ile takımına büyük katkı sağlayan Şahika Ercümen bu hafta çıktığı 7 oyunda 4 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Peki Şahika Ercümen kimdir?

Şahika Ercümen kimdir

Survivor'da son bir haftadır yakaladığı çıkış ile oyunlarda üst düzey bir performans sergileyen Şahika Ercümen, takım arkadaşlarının takdirini kazanmayı başardı. Survivor ünlüler adasında Adem, Sabriye ve Pınar'la birlikte takılan Şahika Ercümen son haftada kazandığı puanlar ile takımının oyun kazanmasına büyük katkı sağladı. Survivor'a geldiği günden bu yana 132 oyuna çıkan Şahika Ercümen bu oyunlardan sadece 40'ında galip gelen taraf olurken 92 oyundan ise mağlubiyet ile ayrıldı. Survivor genel performans sıralamasında 16. sırada yer alan Şahika Ercümen'in kariyeri ve hayatı hakkında merak edilenleri sizin için derledik.

Haberin Devamı

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir.

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Çocukluğunda yaşadığı astım rahatsızlığı üzerine spora başladıktan sonra su sporlarının birçok dalında şampiyonluklar elde etmiştir. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesini bitirdi. Ankara, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunudur. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Yazarlar