Gündem Şahika Ercümen kimdir?

Şahika Ercümen kimdir?

10.04.2017 - 15:25 | Son Güncellenme:

Survivor'da bugüne kadar ünlüler takımı için mücadele eden Şahika Ercümen, birleşme partisinin ardından adada nasıl bir performans sergileyecek merak konusu. Survivor'da bir türlü istediği ritmi yakalayamayan Şahika Ercümen bu akşam ekrana gelecek dokunulmazlık mücadelesinde nasıl bir oyun çıkaracak? Peki Şahika Ercümen kimdir?

Şahika Ercümen kimdir

Survivor'da bugüne kadar çıktığı oyunlarda bir türlü istenilin performansı gösteremeyen Şahika Ercümen, Survivor'da adaların birleşmesi ile nasıl bir politika izleyecek büyük merak konusu. Survivor ünlüler adasında bugüne kadar kaybedilen oyunların ardından günah keçisi ilan edilen Şahika Ercümen'in bundan sonraki süreçte nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Haberin Devamı

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir.

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Çocukluğunda yaşadığı astım rahatsızlığı üzerine spora başladıktan sonra su sporlarının birçok dalında şampiyonluklar elde etmiştir. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesini bitirdi. Ankara, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunudur. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.