Gündem Sandıkta kavga

Sandıkta kavga

11.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’nın Kozan ilçesinde oy kullanmaya geldikleri Eskikabasakal İlköğretim Okulu’nda karşılaşan Kara ve Sarıtaş aileleri arasında, geçmişte yaşanan muhtarlık seçimi nedeniyle tartışma çıktı.

Sandıkta kavga

Tartışma kısa sürede büyüyüp bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönerken, Adem Kara pompalı av tüfeğiyle çevreye rastgele ateş açtı. Kavgada altı kişi yaralandı.

- Malatya’da başkasının yerine oy kullandığı ihbarı üzerine MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız’ın otomobili bir grup tarafından taşlandı. Saldırıda 1 partili atılan taşlardan yaralanırken, araçta da hasar oluştu.

- AK Parti Bartın İl Başkanı Arslan, sandık görevlilerini ziyaret etmek için gittiği bir okulda emekli öğretmen olduğu bildirilen Mehmet Ş. (58) tarafından henüz belirlenemeyen bir sebeple yumruklu saldırıya uğradı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Aslan: “Yapılan ilk muayenede kulak zarımın hasar gördüğü tespit edildi. Şikayetçiyim. Böyle güzel bir günde olayın yaşanması üzücü bir durum.” - Manisa’nın AK Partili Yunusemre İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çerçi partililer ile birlikte sandıkları gezmek amacıyla Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Hafsa Sultan İlkokulu’na gitti. Grubun arasında bulunan AK Parti İlçe Gençlik Kolları üyesi, ismi açıklanmayan kişi ile BDP’li sandık görevlisi Fırat Valey arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada AK Partili grup ile BDP’li sandık görevlileri arasında arbede yaşandı.

- Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde oy kullanmak için kent merkezine giden havalimanı çalışanlarını taşıyan otomobil kaza yaptı. Kazada, sürücüler ile araçtaki Abdullah İven, Ahmet Çiçek, Onur Çelik ve diğer otomobildeki İtalyan turist Felaviz Vıcarı yaralandı.