Gündem Sarp Can Köroğlu kimdir? Sarp Can Köroğlu biyografisi

Sarp Can Köroğlu kimdir? Sarp Can Köroğlu biyografisi

11.03.2019 - 14:46 | Son Güncellenme:

Sarp Can Köroğlu son dönemde Yasak Elma adlı dizide hayat verdiği Kemal karakteri ile sıkça gündemde yer almaya başladı. 23 Eylül 1990 tarihinde Bolu'da dünyaya gelen Sarp Can Köroğlu, üniversite eğitimini İstanbul'da tamamladı. Birçok dizide rol alan yakışıklı oyuncu Sarp Can Köroğlu şu sıralar Yasak Elma dizisinde Kemal karakterine hayat veriyor.

Sarp Can Köroğlu kimdir Sarp Can Köroğlu biyografisi

Sarp Can Köroğlu birçok dizide rol almasının ardından son olarak Yasak Elma adlı dizide Kemal karakterine hayat vermeye başladı. 23 Eylül 1990 yılında Bolu'da dünyaya gelen Sarp Can Köroğlu Adını Feriha Koydum, Güneşin Kızları gibi dizilerde rol almasının ardından son olarak Yasak Elma adlı dizide Kemal karakterine hayat vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji bölümünde tamamlayan Sarp Can Köroğlu ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında TRT 1 ekranında yayınlanan Elde Var Hayat adlı dizisinde yaşamıştır. Bu dizide Hande Subaşı, Emre Altuğ ve Ahmet Kural ile oynama fırsatı yakalayan Sarp Can Köroğlu son olarak Yasak Elma adlı dizide Kemal karakterine hayat vermektedir.