Gündem ‘Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı’

‘Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı’

12.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 15. Dönem Özel Kuvvetler Komutanlığı İhtisas Kursu Mezuniyet Töreni’nde yaptığı konuşmada “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit ve yaralılarımız var. Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

‘Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı’

Bakan Güler, 15. Dönem Özel Kuvvetler Komutanlığı İhtisas Kursu Mezuniyet Töreni’ne katıldı. 240 personelin mezun olduğu törende konuşan Güler, zorlu eğitimleri başarıyla tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan Bordo Bereliler’i kutladı.

Haberin Devamı

Güler, “Özel Kuvvetler Komutanlığımız ordumuzun vazgeçilmez bir kuvvet çarpanı olarak gücüne güç katmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin en seçkin birliği olan ve gözünü budaktan sakınmayan Bordo Berelilerimiz; köklü geçmişi, üstün nitelikleri, yiğit ve savaşçı karakterleri ile dünyadaki emsalleri arasında büyük bir itibara sahiptir” dedi.

‘Asil milletimizin gururu’

“Bordo Berelilerimizin bugüne kadar harekât sahasında gösterdiği cesaret ve kahramanlıkları dosta güven, düşmana korku verirken Anadolu’nun bu yiğit aslanları, üstlendiği her görevde asil milletimizin gururu olmaktadır” ifadelerini kullanan Güler, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet diledi.

Haberin Devamı

Güler “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Kederli ailelerine baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.