Gündem Seksenler dizisi 182. bölümde kahkaha doruğa çıktı-İzle

Seksenler dizisi 182. bölümde kahkaha doruğa çıktı-İzle

01.03.2016 - 10:45 | Son Güncellenme:

Seksenler dizisi izleyicilerinin ekranlarına yine kahkaha dozu yüksek bir bölümle geldi. TRT ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Seksenler'in bu hafta yayınlanan bölümünde yine eğlence vardı. İşte Seksenler dizisi 182. bölümden detaylar..

Seksenler dizisi 182. bölümde kahkaha doruğa çıktı-İzle

Seksenler dizisi kahkaha dolu son bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geldi. TRT'nin başarılı dizisi Seksenler'in yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? İşte Seksenler 182. son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

Seksenler dizisi ekran yolculuğuna tüm hızıyla devam ediyor. TRT'nin başarıyla ekranları dolduran dizisi Seksenler'in 182. son bölümünde neler yaşandı? İşte Seksenler dizisi 182 son. bölüm ve detaylar..

SEKSENLER SON BÖLÜM TIKLA İZLE

182.Bölüm Özet

Çınaraltı Mahallesinde Step Rüzgarı!Fazla kilolarından kurtulmak isteyen Sinan ve Kasap Bahtiyar’ın imdadına Belediye Başkanı Mustafa yetişir. Mustafa tüm mahalleliyi organize eder, herkes bir step hocası eşliğinde Çınaraltı mahallesinde step yapmaya başlayınca birbirinden komik anlar yaşanır!İş bulamadığı için Nazlı ile evlenemeyen Ergun polis olmaya karar verir! Şahin, Elvan’ı Sami’den istemeye gitmek istemektedir, Sami Elvan’ı Şahin’e vermek istemez.Öte yandan avukat olan Nevzat’ın başı mafya ile beladadır. Nevzat büyük tehditler sonucu, istemediği bir savunmayı yapmak zorunda bırakılır.