Gündem Sen Anlat Karadeniz yeni fragman yayınlandı! Yiğit'in gözyaşları...

Sen Anlat Karadeniz yeni fragman yayınlandı! Yiğit'in gözyaşları...

25.10.2018 - 07:20 | Son Güncellenme:

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölümüyle yine oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Sevilen dizinin yeni bölümüne Vedat'ın oğlunu geri alma planı damga vurdu. İşte büyük bir merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı...

Sen Anlat Karadeniz yeni fragman yayınlandı Yiğitin gözyaşları...

ATV'de Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde yine gözyaşları sel oldu. Vedat'ın Yiğit'i alması Nefes'i bir kez daha yıktı. Yiğit'in giderken Tahir'e baba demesi ise herkesi duygulandırdı.

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü 31 Ekim Çarşamba akşamı ATV'de olacak.

SEN ANLAT KARADENİZ 28. BÖLÜM FRAGMANI


SEN ANLAT KARADENİZ 27. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi? Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?