Gündem Sen Benimsin 13. bölümünde davetsiz misafir-İzle

Sen Benimsin 13. bölümünde davetsiz misafir-İzle

14.09.2015 - 10:17 | Son Güncellenme:

Sen Benimsin dizisi son bölümüyle izleyenlerini ekranlara kilitledi. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Sen Benimsin'in yayınlanan son bölümünde Yenilmezler ailesi için büyük şok yaşandı. İşte Sen Benimsin 13. bölümden detaylar..

Sen Benimsin 13. bölümünde davetsiz misafir-İzle

Sen Benimsin dizisi 13. yeni bölümüyle ekran karşısına çıktı. İzleyiciler tarafından sevilerek takip edilen dizi Sen Benimsin'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler oldu? İşte Sen Benimsin yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

13. Bölüm Özeti

Yenilmezler ailesi, çiftliğin yeni sahibinin Elvan olduğunu öğrendiklerinde beyinlerinden vurulmuşa dönerler. O ezik, bir zamanlar kapılarında kul olmaya razı olan Elvan gitmiş, yerine Elvan hanım gelmiştir. Elvan güya büyüklük göstererek durumlarını düzeltene kadar çiftlikte kalabileceklerini belirtir. Ama Yenilmezler ailesi gururludur, çiftlikte kalmayı reddederler, en kısa zamanda başka bir yere taşınacaklardır. Ejder ve Nağme her şeye rağmen aileyi bir arada tutmaya çalışırken Lale’nin, Ejder ve Elvan’ın çocuğu olduğunu öğrenirler. Ejder ne yapacağını şaşırır. Lale meselesini Elvan’a açıklamaya karar verirler. Elvan nihayet Kudret’le nikah masasına oturur. Ama finalde her şeyi bozacak bir misafiri vardır.

Haberin Devamı

SEN BENİMSİN 13. BÖLÜM TIKLA İZLE

Sen Benimsin yepyeni bir bölümle daha izleyenlerinin ekranlarına gelDİ. Fox Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Sen Benimsin'in bu haftaki bölümü de heyecan dolu. İşte Sen Benimsin yeni bölüm fragman ve detaylar.
Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sen Benimsin 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Benimsin 13.bölüm fragmanında Nağme ve Ejder arasında yaşanan gelişmeler dizideki heyecan ve gerilimi arttırıyor. Sen Benimsin 13.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
Sen Benimsin'in 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Benimsin yeni bölümünde neler olacak? Yeni bölümde Yenilmezler konağında neler yaşanacak?

Yazarlar