Gündem Seni Kimler Aldı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seni Kimler Aldı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.06.2017 - 07:51 | Son Güncellenme:

Seni Kimler Aldı 7. son bölümüyle dün akşam heyecan yarattı. Çamay’ların konağı beklenmedik bir silah sesiyle sarsıldı. Talat, Barış’la ilgili gizli gerçeği öğrendi mi? Seni Kimler Aldı dizisinin merakla beklenen 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seni Kimler Aldı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Seni Kimler Aldı dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine izleyicileri heyecanlandırdı. Merak edilen Seni Kimler Aldı 8. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosunda Fulya Zenginer, Duygu Yetiş, Serhan Yavaş, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin yer aldığı Seni Kimler Aldı dizisi Pazar akşamları ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Çamay’ların konağı beklenmedik bir silah sesiyle sarsılmıştır. Suat’ın tabancasından çıkan kurşun sadece kan dökmekle kalmayacak aynı zamanda tüm ailenin hayatını da alt üst edecektir.

Talat, Barış’la ilgili gizli gerçeği öğrenecek midir? Ceren, Çamay’lara yaptığı teklifin cevabını almak için konağa geldiğinde Zehra’ya tüm zehrini boşaltır. Zehra, Ceren’in Barış hakkında anlattıklarına inanmak istemez. Ceren’in yaptığı plan Zehra ve Barış’ı birbirinden ayırmaya yetecek midir?

Cahide ve Gülümser, daha Banu’nun cesedinden kurtulmaya fırsat bulamadan bu ortak sırlarını üçüncü bir kişinin öğrenmesiyle uçurumun eşiğine gelirler. Bu krizden kurtulmayı başarabilecekler midir? Bu arada Cahide, Ceren’in sinsi isteklerini kabul eder ve Zehra’ya kabir azabı yaşatacak kararlarını uygulamaya koyar.

Haberin Devamı

Çamay Konağı’ndaki büyük günün hazırlıkları sürerken Ceren hayatını karartan adamdan intikam almak için gün saymaktadır.