Gündem Serkay Tütüncü kimdir? Afili Aşk oyuncusu Volkan

Serkay Tütüncü kimdir? Afili Aşk oyuncusu Volkan

12.06.2019 - 10:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Afili Aşk'ın oyuncu kadrosunda yer alan Serkay Tütüncü aslında daha önceden tanıdığımız bir isim. Peki, Serkay Tütüncü'yü ilk nerede gördük? İşte Serkay Tütüncü ile ilgili merak edilenler.

Serkay Tütüncü kimdir Afili Aşk oyuncusu Volkan

Afili Aşk Kanal D'de yaz ekranlarını renklendirme ye geliyor. Afili Aşk kadrosunda yer alan Serkay Tütüncü'de dizide Volkan Çekerek karakterini canlandıracak.

Haberin Devamı

Volkan 20’li yaşlarda. Kerem’in bir numaralı kankası ve suç ortağıdır. Lisede başlayan arkadaşlıkları bugünlere kadar gelmiştir. İyimser, rahat, neşeli biridir. Çabuk yorulur, çalışmayı değil dinlenmeyi sever. Zora gelince hemen vazgeçer. Rezil olmak nedir bilmez. Barda görüp yanına gittiği kızın onu terslemesi, hayat denen bu uzun yolda onun için öğretici bir deneyimdir sadece. En büyük hayali ise kendi kahve dükkanını açmaktır.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışmıştır.

Haberin Devamı

Bir dönem Kanal D'de yayımlanan İnsanlık Suçu dizisinde de rol almıştır.

Serkay Tütüncü kimdir Afili Aşk oyuncusu Volkan