Gündem Sevda Kuşun Kanadında dizisi ne zaman yayınlanacak?

Sevda Kuşun Kanadında dizisi ne zaman yayınlanacak?

26.04.2016 - 11:08 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranlarında yayına girecek olan Sevda Kuşun Kanadında dizisi ne zaman başlayacak? Günlerdir adı magazin dünyasında geçen Sevda Kuşun Kanadında dizisi baş rollerinde kimler olacak? İşte Sevda Kuşun Kanadında dizisi hakkında detaylı bilgiler sayfamızda.

Sevda Kuşun Kanadında dizisi ne zaman yayınlanacak

Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yayın tarihi belli oldu. Murat Ünalmış, Deniz Baysal, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl gibi birçok ismin oyuncu kadrosunda olduğu dizi 68 kuşağını anlatacak. 1968 ile 1972 yılları arasındaki siyasi ve sosyal olayları anlatacak dizide ülkemizin gençliğinin aslında siyasi fikirlerine bakılmaksısızın ortak kültür ve değer konusunda nasıl birleştiğine yer verilecek. Dizinin yayın tarihi 29 Nisan olarak açıklandı.

Haberin Devamı

Gelen son haberlere göre ise diziye yeni katılan isimler de mevcut. O Ses Türkiye yarışmasıyla ünlenen ve son olarak Adını Kalbime Yazdım dizisinde rol alan Erkam Aydar da Sevda Kuşun Kanatları’nda dizisi kadrosunda. Son olarak Yaz’ın Öyküsü dizisinde rol alan Tolga Ortancıl, son olarak Benim İçin Üzülme dizisinde rol alan Timur Ölkebaş, son olarak Emanet dizisinde rol alan Ercan Özdal, son olarak Seddülbahir 32 Saat dizisinde rol alan Şakir Güler ve Alper Köymen dizinin kadrosunda yer alacak diğer isimler oldular.?