Gündem Seviyor Sevmiyor 14. bölümde İrem ve Deniz yeni bir oyun peşinde!

Seviyor Sevmiyor 14. bölümde İrem ve Deniz yeni bir oyun peşinde!

09.10.2016 - 15:43 | Son Güncellenme:

Atv ekranında yayınlanan sevilen romantik komedi dizisi Seviyor Sevmiyor 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Seviyor Sevmiyor dizisinde İrem ve Deniz yeni bir oynamaya kararlıdır. Tuna ve Deniz'in sevgili olduğuna Yiğit'i inandırmaya çalışırlar. Seviyor Sevmiyor 14. yeni bölüm ile Pazar ekrana geliyor.

Seviyor Sevmiyor 14. bölümde İrem ve Deniz yeni bir oyun peşinde

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Seviyor Sevmiyor dizisinin başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökahn Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı yer alıyor. Yiğit'in arkadaş olamsını istediği Deniz ve İrem arkadaşlık işini bir üst boyuta taşıyor. İkili birbirlerinin fotoğraflarının yer aldığı T-shirtler'le Yiğit'in karşısına çıkıyor. Seviyor Sevmiyor 13. son bölümde Deniz ve Yiğit'in öpüştüğü video Neşe'nin eline geçiyor.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEVİYOR SEVMİYOR 14. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM ÖZETİ

İki adam Deniz yüzünden restleşirler.

Dergi'nin yirminci yıl kutlamaları yaklaşmaktadır. Hazırlıklar yapılırken Yiğit Deniz'den etkilendiği için ondan uzak durmaya çalışır. Bunun gerginliği işe de yansır. İşi Deniz'e ofiste herkesin ortasında bağırmaya kadar vardırır.

Bu olay Yiğit'le Tuna'yı da karşı karşıya getirir. İki adam Deniz yüzünden restleşirler. İrem ise Tuna'nın Deniz'e olan ilgisini öğrenir. Deniz tehlikesinden kurtulmak için, Tuna'yla ikisini baş göz etmeye karar verir. Ama Yiğit'i de işin içine katarak hazırladığı dörtlü buluşma hiç de düşündüğü gibi olmaz. Tuna ve Yiğit'in birbirleriyle rekabete giriştiği macera dolu bir geceye dönüşür.
Yaşadıkları gece iki çift için de aralarındaki ilişkiyi sorguladıkları ve ciddi kararlar aldıkları bir sürece dönüşür. Tam hepsi, kendilerince doğru yolu bulduklarına inandıklarında, Yiğit istemeden her şeyi alt üst edecek bir hamle yapar.

Haberin Devamı

ZEYNEP ÇAMCI KİMDİR?

Seviyor Sevmiyor 14. bölümde İrem ve Deniz yeni bir oyun peşinde

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon mezun oldu.

Zeynep Çamcı, 2010 yılında “Recep İvedik 3” adlı sinema filminde Şahan Gökbakar ile birlikte oynadı.

2013 yılında “Beni Böyle Sev” adlı dizide Alper Saldıran, Eda Ece, Burcu Biricik, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ile oynadı.

2013 yılında “Meryem” adlı filme “Meryem” karakterini canlandırdı. İsmail Hacıoğlu, Zerrin Sümer, Mustafa Uzunyılmaz ile birlikte oynadığı bu film ile 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivalinde En iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Ödülleri :

2013 - 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali- En iyi kadın oyuncu (Meryem)

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Deliha (Meryem) (Sinema Filmi)
2013 - Meryem (Meryem) (Sinema Filmi)
2013 - Beni Böyle Sev (Ayşem) (TV Dizisi)
2012 - Canımın İçi (TV Dizisi)
2012 - Leyla ile Mecnun (TV Dizisi)
2012 - Adını Feriha Koydum (TV Dizisi)
2010 - Recep İvedik 3 (Zeynep) (Sinema Filmi)
2009 - Güneşin Karanlığı (Kısa Film)
2008 - Recep İvedik 2 (Kasiyer) (Sinema Filmi)
2008 - Gece Gündüz (Aslı) (TV Dizisi)

Yazarlar