Gündem Seviyor Sevmiyor oyuncu kadrosunda hangi isimler rol alıyor?

Seviyor Sevmiyor oyuncu kadrosunda hangi isimler rol alıyor?

04.06.2016 - 14:41 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Seviyor Sevmiyor dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Peki Seviyor Sevmiyor'da hangi isimler rol alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Seviyor Sevmiyor dizisinin detayları...

Seviyor Sevmiyor oyuncu kadrosunda hangi isimler rol alıyor

Seviyor Sevmiyor dizisi piyasaya bomba gibi bir giriş yapmayı hedefliyor. Peki Seviyor Sevmiyor dizisinin konusu ne? İşte tüm detayları ve merak edilen soruların yanıtları ile Seviyor Sevmiyor dizisi...

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR TANITIM FRAGMANI

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ‘ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor , izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Çekimleri devam eden dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

ATV'nin yeni dizisi Seviyor Sevmiyor'da karmaşıklaşan aşk oyunları ve ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izleyeceğiz. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil’ in yazdığı dizi Haziran ATV’de izleyicileriyle buluşacak.

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

Seviyor Sevmiyor oyuncu kadrosunda hangi isimler rol alıyor


Gökhan Alkan, (d. 8 Aralık 1987, İstanbul) Türk dizi oyuncusu.

8 Aralık'ta, göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı. Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio' da alan Gökhan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı, sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu. Boyu 1.88 cm, kilosu 85 kg. Şan solfej eğitimi alan, profesyonel olarak spor ile ilgilenen, reklam seslendirmesi yapan, şiir ve güfte çalışmaları ile ilgilenen çok yönlü bir oyuncudur.

Haberin Devamı

Rol Aldığı Televizyon Yapımları

Yıl Dizi Karakter Rol Bölüm Sayısı Kanal
2011 Muhteşem Yüzyıl Şah Tahmasb Konuk oyuncu 3 Star TV
2013 Herşey Yolunda Cem Ana karakter 23 Show TV
2013 - 2014 Gurbette Aşk Bir Yastıkta Osman Başrol 26 TRT 1
2014 - 2015 Kocamın Ailesi Tarık Uygun / Engin Ar Başrol 57 Fox TV

Rol Aldığı Sinema Filmleri

Yıl Film Karakter Rol
2015 Defnenin Bir Mevsimi Ferhat Başrol
2015 Organik Aşk Hikayeleri Hasan Başrol

Rol Aldığı TV Filmleri

Yıl Film Karakter Rol Kanal
2015 Makas Fatih Kömürcü Başrol TRT 1