Gündem Silahlı soyguncuyu ayakkabısı ele verdi!

Silahlı soyguncuyu ayakkabısı ele verdi!

12.12.2022 - 12:12 | Son Güncellenme:

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde şapkasına atkı, yüzüne ise eşarp sarıp silahlı soygun girişiminde bulunan Y.A. (32) olay sırasında giydiği kırmızı ve beyaz desenli ayakkabısından yakayı ele verdi.

Silahlı soyguncuyu ayakkabısı ele verdi

Olay, 25 Kasım günü saat 10.30 sıralarında Pazar Mahallesi'nde meydana geldi. Tanınmamak için şapkasına atkı, yüzüne de eşarp saran kişi, markete girip, işletmeci Nusret Kırpık'a tabancasını doğrultu. Kasadaki paraları isteyen şüpheli, bu sırada tabancayla bir el ateş etti.

Haberin Devamı

Ne olduğunu anlamayan Kırpık, koltuğundan fırlayıp, kaçarken şüpheli da korkup, kaçtı. Şüpheli koşarak ara sokaklara girip, gözden kaybolurken, olay anı da güvenlik kamerasına yansıdı. Nusret Kırpık'ın şikayeti üzerine Kadirli Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.

Silahlı soyguncuyu ayakkabısı ele verdi

KİMLİĞİNİ AYAKKABISI ELE VERDİ

Kamera kayıtlarından her ayrıntıyı inceleyen polisler, kaçan şüphelinin en son görüldüğü sokakta oturanları takibe aldı. Sokakta oturan gençlerin kimliklerini saptayan polis, onların sosyal medya hesaplarını da inceledi. Aynı sokakta oturan Y.A.'nın, olay günü soygun girişiminde bulunan şüpheli ile aynı olan kırmızı beyaz desenli siyah ayakkabısının olduğu belirlendi. Evine baskın yapılan Y.A. gözaltına alınırken yapılan aramada olay günü giydiği şapka, mont ve ayakkabı bulundu.

Haberin Devamı

Silahlı soyguncuyu ayakkabısı ele verdi

Y.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.