Gündem Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk hakkında bilinmeyenler

Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk hakkında bilinmeyenler

13.03.2019 - 11:23 | Son Güncellenme:

Sinem Öztürk, Arka Sıradakiler dizisi ile bir anda popülerliğini arttıran oyuncu birçok dizi ve 26 kısa metrajlı film ve 8 kısa film çekti. Asıl adı Gözde Sinem Öztürk Uslu olan güzel oyuncu dün akşam saatlerinde ikiz çocuklarını dünyaya getirdi. Peki Sinem Öztürk kimdir?

Sinem Öztürk kimdir Sinem Öztürk hakkında bilinmeyenler

Sinem Öztürk 2016 yılında Mustafa Uslu ile evlendikten sonra geçtiğimiz aylar içerisinde hamile olduğunu duyurmuştu. 2004 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde 2007-12 yılları arasında çekilen Arka Sıradakiler dizisi ile bir anda popülerliği yakalayan Sinem Öztürk, dizide Gamze karakterine hayat verdi. Peki Sinem Öztürk kimdir? İşte güzel oyuncu hakkında bilinmeyenler....

Haberin Devamı

SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR?

Gözde Sinem Öztürk Uslu 9 Ocak 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuk ve sunuculuk yapan güzel oyuncu İstanbul'daki Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü mezunudur. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti.

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve ATV'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı. Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'te Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır.