Gündem Sinema filmi de olan bir çocuk ile yunusun dostluğunu anlatan filmin adı nedir?

Sinema filmi de olan bir çocuk ile yunusun dostluğunu anlatan filmin adı nedir?

10.07.2019 - 11:44 | Son Güncellenme:

Sinema filmi de olan 1960'lı yıllarda çekilen bir yunus ve dostluğunu anlatan dizinin adı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. İnternet üzerinden indirilen uygulamalar üzerinden düzenlenen canlı bilgi yarışmaları tarafından yarışmacılara her gün verile ipucu sorularına bir yenisi daha eklendi. Peki Sinema filmi de olan bir çocuk ile yunusun dostluğunu anlatan filmin adı nedir?

Sinema filmi de olan bir çocuk ile yunusun dostluğunu anlatan filmin adı nedir

İnternet üzerinde düzenlenen canlı bilgi yarışmalaruın sayesinde vatandaşlar para kazanmaya devam ediyor. 1960'lı yıllarda dizi olarak çekilen daha sonra sinema filmi de çekilen bir yunusun hikayesini anlatan filmin adı nedir sorusu canlı bilgi yarışmasına katılacak olan yarışmacılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki sinema filmi de çekilen bu dizinin adı nedir?

Haberin Devamı

CEVAP: FLİPPER

Sandy (Elijah Wood) amcası Porter'ın (Paul Hogan) yanına Florida'ya geldiğinde kuşkusuz burada hayatını kurtardığı kimsesiz bir yunus balığının en iyi arkadaşı olacağını hayal bile edemezdi. Sandy ve Flipper birlikte tehlikeli düşmanlarla savaşır, heyecanlı kaçışlar planlar ve yeni arkadaşlar edinirler.