Gündem Sınırsızlar filminin konusu ne? Sınırsızlar filmi oyuncu kadrosu

Sınırsızlar filminin konusu ne? Sınırsızlar filmi oyuncu kadrosu

10.06.2019 - 14:59 | Son Güncellenme:

Sınırsızlar filmi bu akşam TV'de ekrana gelecek. Bri grup süper kahramanın maceralarını konu alan Sınırsızlar fimi soğuk savaş döneminde 'Patriot isimli organizasyonun çok gizli bir operasyona imza atmaktadır. Rus yapımı olan Sınırsızlar filminin başrollerinde Sanzhar Madiev, Mila Maksimova, Alina Lanina yer alıyor.

Sınırsızlar filminin konusu ne Sınırsızlar filmi oyuncu kadrosu

Guardians, Rus-Ermeni yapımcı Sarik Andreasyan'ın yönettiği ve Sebastien Sisak, Anton Pampushnyy, Sanzhar Madiyev, Alina Lanina, Valeriya Shkirando ve Stanislav Shirin'in başrol oynadığı 2017 Rus süper kahraman filmi. Film, Soğuk Savaş sırasında yaratılan bir Sovyet süper kahraman ekibinin hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

SINIRSIZLAR FİLMİNİN KONUSU

Bir grup süper kahramanın maceralarını konu alan film “Sınırsızlar” filmi bu akşam TV'de ekrana geliyor. Soğuk Savaş döneminde "Patriot" adlı bir organizasyon çok gizli bir projeye imza atar. Süper kahramanlardan oluşan bir ekip yaratan bu organizasyonun amacı gerekli zamanlarda bu süper kahramanları koruma göreviyle sahaya göndermektir. Çoklu Sovyet devletleri üyelerinden oluşan bu süper kahraman ekibi uzun yıllar boyunca kimliklerini gizli tutarak yaşarlar. Ancak kritik zamanlar geldiğinde bu ekip tekrar birleşmek zorunda kalacaktır...

SINIRSIZLAR FİLMİ OYUNCULARI

Sanzhar Madiev, Mila Maksimova, Alina Lanina, Vyacheslav Razbegaev, Anton Pampushnyy, gibi isimler yer alıyor.

Yazarlar