Gündem Siteye girip iki otomobili kundakladılar

Siteye girip iki otomobili kundakladılar

14.07.2010 - 09:58 | Son Güncellenme:

KARTAL'da, bir sitenin otoparkına giren biri kadın 4 kişi, iki otomobile benzin dökerek ateşe verdi. Güvenlik kamerası görüntülerinde kundaklama anının saniye saniye gözüktüğünü belirten polis, olayın terör boyutu olup olmadığını araştırıyor.

Siteye girip iki otomobili kundakladılar

Soğanlık Mahallesi Sakızağacı Caddesi Bilgin Sokak Numara 8'deki Pınar Sitesi'nin otoparkında, saat 01.00 sıralarında iki otomobilde alevler yükseldi.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Site sakinlerinden bazıları yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri diğer otomobillere sıçramadan kontrol altına aldı. İki otomobilin de motor bölümünde büyük çapta maddi hasar oluştu.

GÜVENLİK KAMERASI SALDIRGANLARI GÖRÜNTÜLEDİ

Polis, sitenin otoparkında bulunan güvenlik kamarasına el koydu. Polisle birlikte görüntüleri izlediğini belirten site sakinlerinden Serkan Çoban, izlediklerini, “Biri kadın 4 kişi, duvardaki tel örgülerin yıtık olduğu bölümden otoparka giriyor. Sonra ikisi otomillerin altına yatıyor. Sanırım bu sırada benzin döküyorlar. Sonra alevler yükseliyor. 4 kişi daha sonra kaçıyor” diye anlattı.
Olay yerinde inceleme yapan polis, saldırının terör bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.