Gündem Siz de onlara tebessüm olun

Siz de onlara tebessüm olun

25.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

“10Yearchallenge” fotoğraflarının en güzel örneklerinden biri olan ve 12 yaşında yakalandığı kanseri yenip doktor olmayı başaran Kerem Çolakoğlu, bu bayram kendisiyle aynı yollardan geçen çocukların yüzlerini güldürmek istiyor.

Siz de onlara tebessüm olun

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukların “bayramı bayram gibi kutlamaları” için proje başlatan Çolakoğlu, “Onları en iyi ben anlarım. O yüzden doktorlarımızın da izniyle o çocuklarımız için küçük bir bayram kutlaması yapmak ve hediyeler vermek istiyoruz. Herkesten de destek bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bayram hediyesi

“Hastanede tedavi gören çocuklar için ne yapabilirim de onları mutlu edebilirim?” diye düşündüğünü anlatan Dr. Kerem Çolakoğlu, “Küçük bir organizasyon hazırlamak istedim. Bunun için doktorlarımızla irtibata geçtik. Küçük bayram hediyeleri hazırlayarak çocuklarımıza vereceğiz, eğer şartlar uygun olursa ve doktorlarımız da uygun görürse arife günü palyaçolu eğlenceli küçük bir kutlama yapacağız” dedi. Dr. Çolakoğlu, çocukların ve ailelerin hep hastanede oldukları için en çok kıyafete ihtiyaçları olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bütün çocukların iç çamaşırı, pijama takımı, yazlık kıyafetler ve ayakkabı ihtiyacı var. İzmir’de oturanlardan özellikle bayram etkinliğinde yiyecek ve içecek desteği de bekliyoruz. Siz de destek vermek isterseniz sosyal medyadan bana ulaşarak bilgi alabilirsiniz.”