Gündem Asansörde cansız bedenleri bulunan anne-kızın ölüm nedeni belli oldu!

Asansörde cansız bedenleri bulunan anne-kızın ölüm nedeni belli oldu!

20.11.2023 - 09:06 | Son Güncellenme:

Manisa'nın Salihli ilçesinde, 3 çocuk annesi Devrim Güler ile liseye giden kızı, Doğa asansörde ölü olarak bulunmuştu. Vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızla ilgili ön inceleme raporu ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken bir kişi Ankara'da gözaltına alındı... 

Olay, Salihli ilçesi Kocaçeşme Mahallesi 63. Sokak'taki apartmanda meydana gelmişti. Bina sakinleri, apartmanda oturan fabrika işçisi ve 3 çocuk annesi Devrim Güler (48) ile lise öğrencisi kızı Doğa Etyemez'i (18) asansörde hareketsiz bulmuştu.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen ekipler, anne ile kızının hayatını kaybettiğini belirlemişti. Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından anne kızın cenazeleri dün, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna getirilmişti.

ÖN OTOPSİ RAPORUNDA KORKUNÇ DETAY

İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan ve burada otopsileri yapılan anne kızın ölümüyle ilgili korkunç detay ortaya çıktı. Yapılan incelemelerdeki ön otopsi sonucunda anne kızın iple boğulduklarının tespit edildiği öğrenildi.

Asansörde cansız bedenleri bulunan anne-kızın ölüm nedeni belli oldu

KORKUNÇ OLAYDA 1 KOMŞU GÖZALTINA ALINDI

Savcılık cinayet şüphesi üzerine yoğunlaşırken, sabah saatlerinde uçakla Ankara’ya giden ve Devrim Güler’in alt komşusu olduğu öğrenilen A.Y. akşam saatlerinde gözaltına alındı. Çiftçilikle uğraştığı öğrenilen A.Y’nin Ankara’daki işlemlerin ardından Salihli’ye getirileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Asansörde cansız bedenleri bulunan anne-kızın ölüm nedeni belli oldu

Öte yandan, cenazeler dün, aile yakınlarına teslim edildi. Anne Devrim Güler ve kızı Doğa Etyemez’in cenazelerinin bugün Salihli’de toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DOĞA, AVUKAT OLMAK İSTİYORMUŞ

14 Kasım'da 18 yaşına girdiği belirtilen lise eğitimi gören Doğa Etyemez'in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi. Cenazelerin yarın Salihli'de toprağa verileceği ifade edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Asansörde cansız bedenleri bulunan anne-kızın ölüm nedeni belli oldu