Gündem İçişleri Bakanlığı açıkladı: Şerafettin Dadaş yakalandı

İçişleri Bakanlığı açıkladı: Şerafettin Dadaş yakalandı

19.09.2023 - 09:13 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanlığı, Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk cinayetinin azmettircisi Şerafettin Dadaş'ın yakalandığını açıkladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; 15 Haziran 2015 tarihinde Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü iş yerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz 8 yıldır aranması bulunan, "Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek" suçundan firari Şerafettin Dadaş isimli şahıs, Antalya Emniyet Müdürlüğü ile müşterek yapılan çalışmalar neticesinde Alanya'da yakalandı.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu, 15 Haziran 2015 tarihinde Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü İşyerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz (8) yıldır aranması bulunan, “Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek” suçundan firari Şerafettin DADAŞ isimli şahıs, Antalya Emniyet Müdürlüğü ile müşterek yapılan çalışmalar neticesinde, Alanya ilçesinde yakalanmıştır.

Milletimizin huzurunu kaçıran şehir eşkiyalarına göz açtırmayacağız, çökerteceğiz. Organize suç örgütlerinin inlerine gireceğiz, onlara nefes aldırmayacağız.    ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Haberin Devamı

SAHTE POLİS ROZETİ ELE GEÇİRİLDİ

Suç örgütü yöneticisi Şerafettin Dadaş'ın Alanya'da saklandığı evde yapılan aramada; 1 sahte polis rozeti, 1 başkası adına düzenlenmiş sahte ehliyet belgesi, 30 santimetre uzunluğunda metal saplı komando bıçağı ele geçirildi. Şüphelinin Ankara'daki adreslerinde yapılan aramada ise 1 ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 9 mermi ile 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. 

İçişleri Bakanlığı açıkladı: Şerafettin Dadaş yakalandı

İçişleri Bakanlığı açıkladı: Şerafettin Dadaş yakalandı