Gündem Son dakika: Lüks villaya baskın! Son yılların en büyüğü...

Son dakika: Lüks villaya baskın! Son yılların en büyüğü...

05.05.2018 - 11:08 | Son Güncellenme:

Büyükçekmece'de uyuşturucu imal eden bir şebekeye düzenlenen operasyonda iki farklı lüks villada son yılların en yüksek miktarı olan 4 bin kök Hint keneviri ele geçirildi. Marihuana üretmek için özel düzeneklerle yetiştirildiği belirlenen kenevirlerle ilgili 4 şebeke üyesi gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

Son dakika: Lüks villaya baskın Son yılların en büyüğü...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece'de lüks bir villada Marihuana imal edildiğini belirleyince harekete geçti. Ekipler Kamiloba Mahallesi, Şöhret Sokak'taki 3 katlı lüks villa çevresinde fiziki takip başlattı. Araştırmalarda şebekenin Kumburgaz'da başka bir adresi de kullandığı anlaşıldı. Çalışmaların ardından her iki adrese operasyon düzenlendi. İçeriye giren ekipler, uyuşturucu yetiştirmek için özel düzeneklerle ışıklandırılan ve havalandırılan serayla karşılaştı. Hint keneviri yetiştirilen uyuşturucu serasının boyutu polis ekiplerini de şaşırttı. Baskın düzenlenen evin bugüne kadar karşılaşılan en büyük uyuşturucu serası olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Operasyonda 4 bin kök Hint keneviri ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

POLİSE PİTBULL ENGELİ

Lüks villaya düzenlendiği operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Polis ekiplerinin villanın girişinde bulunan demir parmaklıkları keseceği sırada villada bulunan pitbull cinsi köpek giriş kapısının önünde durduğu görülüyor.

Son dakika: Lüks villaya baskın Son yılların en büyüğü...

Kapıdan geçen polis ekiplerinin villanın çevresinde güvenlik önlemi alarak koçbaşı yardımıyla kapıyı kırmaya çalıştığı görüntülendi.

Kapı ile bir süre uğraşan polis ekipleri açılmayınca villanın bir camını kırarak içeriye girdi. Polis ekipleri villanın farklı odalarında uyuşturucu seraları ile karşılaşması saniye saniye görüntülere yansıdı.

Haberin Devamı