Gündem Nevra Bilem mağdurlarından peş peşe şikayetler! 'Güvenle alın' dedi, herkes dolandırıldı

Nevra Bilem mağdurlarından peş peşe şikayetler! 'Güvenle alın' dedi, herkes dolandırıldı

14.11.2023 - 09:42 | Son Güncellenme:

Dilan Polat'ın ardından, sosyal medya fenomeni olan Nevra Bilem hakkında şoke eden iddialar gündeme geldi.

Sosyal medya fenomeni olan Nevra Bilem hakkında polise peş peşe şikayetler gidiyor. Mağdur sayısı da her geçen gün artıyor. O şikayetçilerin arasında bir depremzede de vardı. Bilem'in sosyal medya reklamı yaptığı mobilya firmasına parasını kaptırdı ama ünlü fenomen o markanın reklamını yapmaktan vazgeçmedi.

Haberin Devamı

YAYINLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kanal D Haber'in aktardığı bilgilere göre, fenomen mağdurları artıyor, art arda şikayetler geliyor. Onlarca kişiyi mağdur eden Nevra Bilem sosyal medya hesabından reklam yayınlamayı sürdürüyor.

TEK TEK MERCEK ALTINDALAR

Dilan Polat'tan sonra onun gibi güzellik merkezi ve milyonlarca takipçisi olan fenomenler tek tek mercek altına alındı.

REKLAM DOLANDIRICILIĞI

O fenomenlerden Nevra Bilem'in ismi reklam dolandırıcılığına karıştı. Nevra Bilem aylar önce sosyal medya hesabından bir mobilya firmanının reklamını paylaştı.

Nevra Bilem mağdurlarından peş peşe şikayetler Güvenle alın dedi, herkes dolandırıldı

"GÜVENLE ALABİLİRSİNİZ" DEDİ, ONLARCA KİŞİ DOLANDIRILDI

Bilem, paylaşımında, "Güvenle alabilirsiniz, hiçbir sıkıntı çıkmayacak" dedi. Onlarca kişi, Nevra Bilem'in sözlerine inanarak alışveriş yaptı. Aylar geçti, ürünler kimseye teslim edilmedi.

Haberin Devamı

MESAJ YAZANLARI ENGELLEDİ

Aralarında depremzedelerin de olduğu mağdurlar, Nevra Bilem'e mesaj attı. Dolandırıldığını belirten bir mağdur, Nevra Bilem'e mesaj attığını belirterek, "Whatsapp'tan ve İnstagram'dan yazdım. Engellendik. Bize hiçbir şekilde dönüş yapmadı." ifadelerini kullandı.

TEPKİLERE RAĞMEN AYNI 

Nevra Bilem, tüm mesajlara ve suçlamalara rağmen reklam paylaşımlarını sürdürdü. Suçlanan fenomen bir takipçisine attığı mesajda kendisinin de dolandırıldığını söyledi.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN ŞİKAYETLER

Türkiye'nin dört bir yanından polis merkezlerine Nevra Bilem için şikayetler yapıldı. Şikayetlerin yapıldığı illerde Nevra Bilem için inceleme başlatıldı.

Nevra Bilem mağdurlarından peş peşe şikayetler Güvenle alın dedi, herkes dolandırıldı