Gündem Beyoğlu'nda öldürülen kişinin '7 bela Taner' olduğu ortaya çıktı!

Beyoğlu'nda öldürülen kişinin '7 bela Taner' olduğu ortaya çıktı!

07.08.2023 - 12:45 | Son Güncellenme:

Son olarak polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmasıyla gündeme gelen '7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı, Beyoğlu'nda motosikletten ateş edilerek öldürüldü. Şanlı'nın suç dosyası kabarık çıktı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Tarlabaşı Bulvarı'nda meydana geldi. Yol kenarında bekleyen '7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı (36) ve Berat Demir'e motosikletle gelen kişilerce silahla ateş açıldı. Saldırı sonrası vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı.

Haberin Devamı

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Saldırı sırasında park halindeki bir otomobile de kurşun isabet ettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Şanlı hayatını kaybederken, diğer Demir'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Adli Tıp Kurumu önüne gelen eşi uzun süre sinir krizi geçirdi.

Beyoğlunda öldürülen kişinin 7 bela Taner olduğu ortaya çıktı

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Taner Şanlı'nın, 8 sene önce 2015 yılında cezaevinden firar ettiği, cezaevinde yatan düşmanının iki kardeşini ayaklarından vurduğu, Beyoğlu'nda kendisine çarpan bir kişiyi bıçaklayıp kaçtığı, olaylardan iki hafta sonra Tarlabaşı'nda saldırıya uğrayıp yaralandığı öğrenildi. Yaralanan Şanlı, yine 2015 yılında sahte kimlik ile hastaneye yatmış, kimliğini tespit edilince eşi tarafından ilaçlı meyve suyu ikram ettiği polisleri uyutup kaçmıştı. Şanlı daha sonra Bağcılar'da bir baskında eşiyle birlikte yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Beyoğlunda öldürülen kişinin 7 bela Taner olduğu ortaya çıktı


Beyoğlunda öldürülen kişinin 7 bela Taner olduğu ortaya çıktı


Beyoğlunda öldürülen kişinin 7 bela Taner olduğu ortaya çıktı