Gündem Sosyal medya ele verdi! Trafik magandasına 10 bin lira ceza

Sosyal medya ele verdi! Trafik magandasına 10 bin lira ceza

18.02.2024 - 21:45 | Son Güncellenme:

Esenler'de O-3 Otoyolu üzerinde hem kendisinin hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atıp, makas atarak ilerleyen trafik magandası İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Esenler'de O-3 Otoyolu üzerinde makas atarak ilerleyen hafif ticari aracın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Görüntülerde yer alan hafif ticari aracın sürücüsünün C.P.Y. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan C.P.Y.'ye 'Makas atmak', 'Trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak', 'Takip mesafesine uymamak', 'Saygısızca araç kullanmak' ve 'Görüşü engelleyecek veya kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya olan araçları kullanmak' suçlarından toplamda 10 Bin 506 lira ceza yazıldı. C.P.Y. hakkında ayrıca, 'Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak' maddesinden de işlem başlatıldı.

Sosyal medya ele verdi Trafik magandasına 10 bin lira ceza