Gündem Söz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.11.2017 - 12:11 | Son Güncellenme:

Söz dün akşamki bölümü çok heyecan vericiydi. Söz izleyicileri yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor. STAR TV'nin nefes kesen dizisi Söz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Söz geçtiğimiz bölümde soluksuz izlendi. Söz 21. bölümde Timi rehin alan Çolak, Karabatak'ı vurdu. Heyecan dolu sahnesinde bölüme son veren Söz, yeni bölümde neler olacak? İzleyenleri sürekli araştırmaya devam etsede Söz 22. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Söz 22. yeni bölüm 20 Kasım Pazartesi saat 20.00'de STAR TV'de...

Haberin Devamı

SÖZ 21. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Tim’i kurtarmak üzere restorana giden Yavuz, telefonda duyduğu silah sesiyle dehşete kapılır. Çolak ise amacına ulaştığını düşünerek restorandan ayrılmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Fakat kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. Ahmet Kartal’ın kaçırılmasıyla büyük bir şok yaşayan Fatma, Bahar ve Güler’in desteğiyle ayakta durmaya çalışırken, kendine gelen Eylem, terörist kadını yakalamak üzere peşine düşer. Çolak’ın giderek kontrolsüz bir hale gelmesi Agah için sorun olmaya başlamıştır. Nihai bir çözüm amacıyla Çolak’ı ziyaret eder ancak bu kez ipler Agah’ın elinde değildir. Ahmet Kartal’ı bulmak için kadının izini süren Tim, uzun bir takibe girer. Hafız’ı çok zor bir sınav beklemektedir.

Haberin Devamı

SÖZ 21. BÖLÜM FRAGMAN