Gündem Söz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.11.2017 - 11:45 | Son Güncellenme:

Söz 22. bölümde izleyenlere nefes kesen sahneler izletti. STAR TV'nin en ilgi gören dizisi Söz, izleyicisi yeni bölüm fragmanı arayışında. Söz yeni bölümde neler olacak? Söz 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Pazartesi akşamları izleyicisini STAR TV ekranına bağlayan Söz, önümüzdeki yeni bölümünde çok heyecanlı olacağına benziyor. Yayınlanan son bölümüyle Ateş'in hayatını tehlikeye atması işlerin seyrini değiştirdi. Ateş, Nazlı için de yeni bir karar alıyor. Fakat bu karar Nazlı'yı derinden etkiliyor. Söz her hafta yeni bölümleriyle STAR TV ekranına gelmeye devam ediyor. Söz yeni bölümde neler olacağı ise oldukça merak konusu.

Haberin Devamı

SÖZ 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

STAR TV'nin ilgiyle izlenen dizisi olan Söz, 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

SÖZ 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır.

Agah ve Çolak’ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivillerin aklını çelmeye çalışmaktadır.

Resmi işlemler için Karabayır’a gelen Büyük Bey’in avukatı, asıl hedefine doğru adım adım yaklaşmaktadır. Yanı başındaki tetikçiden habersiz Yavuz’u bekleyen Bahar ise ölümle burun buruna olduğundan habersizdir.

Haberin Devamı

Çolak’ın ‘sözde’ yardımlarını kabul etmeyen köylerden gelen istihbarat, Tim’i harekete geçirir. Türk Ordusuna ihaneti reddeden onlarca sivil Çolak tarafından ölüme terk edilmiştir. Yavuz ve Tim’in zamana karşı amansız bir mücadele vermesi gerekmektedir artık.