Gündem Söz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.12.2017 - 09:12 | Son Güncellenme:

Söz son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Söz'de dün akşam Tim büyük bir pusuya düşüyor. Yavuz ve Tim tehlikeden kurtulabildi mi? Söz 27. yeni bölüm fragmanı ise heyecanla bekleniyor.

Söz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

STAR TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz bu hafta yine çok heyecanlı. Tim büyük bir operasyona giriyor. Fakat bu operasyonu tehlikeye atacak durumlar Tim'i zor durumda bırakıyor. Peki Söz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SÖZ 26. BÖLÜM FRAGAMANI

Söz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

SÖZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylem, Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getiriyor...

Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir.

Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir.

Erdem’e ulaştırılan çok önemli bir istihbarat, Türk Silahlı Kuvvetlerini harekete geçirir. Çolak ve Büyükelçinin hain planlarına darbe indirmek üzere bir hava saldırısı düzenlenecektir. F16 uçakları için işaretleme yapmak üzere yola çıkan Tim hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu durum bütün operasyonu tehlikeye atacaktır.