Gündem Söz 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! TİM operasyon için...

Söz 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! TİM operasyon için...

05.02.2018 - 10:17 | Son Güncellenme:

Söz 32. bölüm bu akşam izleyici karşısına çıktı. Heyecan dolu sahneleriyle Söz yeni bölümde Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişti. İşte STAR TV'nin büyük ilgi gören dizisi Söz 33. yeni bölüm fragmanı...

Söz 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı TİM operasyon için...

Pazartesi akşamları izleycisini ekrana kilitleyen Söz yeni bölümü ile nefesleri kesti. İşte Söz 33. yeni bölüm fragmanı...

SÖZ 33. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı



SÖZ 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çolak’ın adamları tarafından etrafı çevrilen Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişirler. Agah’ın yıllardır kurduğu planın boşa düşmemesi için Yavuz hayatını ortaya koyacaktır.

Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir.

Bu arada terörün finans kaynaklarını kesmek isteyen Tim, Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirmeye alır ve Karabayır Emniyet Müdürlüğü’yle ortak düzenlenen bir operasyonla büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışır.

Ancak uyuşturucu sevkiyatları engellenen terör örgütü, Karabayır Emniyet Müdürü Kenan Kara ve Erdem Yarbay’a hain bir saldırı hazırlığı içindedir.