Gündem Söz 35. bölümde beklenmedik son! 36. bölüm fragmanı ise...

Söz 35. bölümde beklenmedik son! 36. bölüm fragmanı ise...

27.02.2018 - 07:22 | Son Güncellenme:

Söz 35. son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Pazartesi akşamlarının heyecan dolu dizisinde Yavuz ve ekibi tuzağa düşüyor. Yavuz bu işin peşini bırakmayacak. Söz 36. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Söz 35. bölümde beklenmedik son 36. bölüm fragmanı ise...

STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisinde Yavuz ve ekip tehlike altındaydı. Yavuz bu tuzaktan nasıl kurtulacak.

Haberin Devamı

Söz 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir tarafta Çaylak, diğer tarafta Nazlı ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder.

Nazlı’yı kurtarmak için Eylem’in açığa çıkma riskini alan Tim, Erdem komutanlığında Derman’ın gizli mekanlarından birisine baskın düzenler. Karabatak’ın kahramanlığıyla Nazlı Derman’ın adamlarının elinden kurtulur ama durumu ağırdır.

Hafız komutasındaki tim ise Çaylak ve Keşanlı’ya ulaşmayı başarır ama çok fazla kan kaybeden Çaylak’ın nabzı giderek düşmektedir. Hemen Türkiye’ye dönmeleri gerekmektedir. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Yolda karşılaştıkları hain pusu Çaylak’ın yaşam mücadelesini giderek zorlaştırır. Çaylak’ı hayatta tutacağına söz veren Keşanlı, bu kıskaçtan kurtulmak için canını bile feda etmeye hazırdır.

Haberin Devamı

Derman’ın peşine düşen Agah, Çolak’la yaptığı anlaşmayı yerine getirmek için kolları sıvar. Fakat Çolak her zamanki gibi yine büyük bir oyun oynayarak Agah’ı karşısına alır. Ama Agah’ın her zaman bir B planı vardır.

Çolak giderek güç kaybederken Derman yavaş yavaş yerini sağlamlaştırır. Onun acımasızlığı sınır ötesindeki topraklarda kendini göstermeye başlamıştır.