Gündem Söz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nefes kesen son...

Söz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nefes kesen son...

10.04.2018 - 07:44 | Son Güncellenme:

Söz dün akşam 41. son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Nefes kesen dakikaların yaşandığı Söz dizisinde Ali Haydar'ın kanı yerde kalmıyor. Derman ise hain bir planla konvoya saldırıyor. Söz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı Nefes kesen son...

STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Söz yine çok konuşulacak sahnelere imza attı. Derman'ın hain planı çok kötü sonuçlar doğuracak.

Haberin Devamı

Söz 42. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

SÖZ 41. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası artık bir an olsun silinmeyecektir.

Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkarken Karabayır’da her şeye rağmen hayat devam etmektedir.

Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir. Derman hain bir planla konvoya saldırır ve herkesin hayatı tehlike altındadır.

Haberin Devamı

Konvoy yola çıktığı sırada Hafız’ın katillerinin peşinde olan Yavuz ve Tim saldırı haberini aldığında her şey için çok geçtir.