Gündem Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.05.2018 - 10:20 | Son Güncellenme:

Söz 48. bölümüyle büyük bir heyecana sahne oldu. STAR TV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Söz yeni bölümde Derman, terör eylemine başladı ve ortalık karıştı. Peki Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Söz yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. Peki Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SÖZ 48. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başarılı bir operasyon sonucu Ataşe’yle birlikte Karabayır’a dönen Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’den haber alamamaktadır.

İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe’yi sorgulamak için yola koyulur. Ama Ataşe’nin amacı Derman’a zaman kazandırmaktır ve konuşmaya niyeti yoktur.

Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in kaçırıldığını öğrendiğinde, Yavuz’un elinde, Ataşe’den başka bilgi alabileceği kimse yoktur. Yavuz Ataşe’yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Derman’ın büyük terör eylemini gerçekleşmek için kullanacağı gemiyi vurmaya hazırdır. Fakat kaçırılan Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in gemide olduğundan kimsenin haberi yoktur.

Haberin Devamı

SÖZ 49. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Söz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.