Gündem Söz dizisi 4. yeni bölüm fragmanında teröristler halkı korkutuyor!

Söz dizisi 4. yeni bölüm fragmanında teröristler halkı korkutuyor!

17.04.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

Söz dizisi dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Söz dizisinin 4. yeni bölüm fragmanında örgüt üyeleri, köylüleri baskı altına almaya başlıyorlar. Çolak ve adamları köy halkını korkutmaya devam ediyor. Söz dizisi yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta.

Söz dizisi 4. yeni bölüm fragmanında teröristler halkı korkutuyor

Ekranların sevilen dizisi Söz, son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Söz dizisinde bu hafta Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınır. Soluk soluğa izlenen bölümünden sonra Söz dizisi 4. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Haberin Devamı

SÖZ DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, senaristliğini Ethem Özışık’ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği yapım Söz 2. yeni bölümü yayınlandı. Başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç, Çağan Atakan Arslan ve Eren Vurdem’in paylaştığı, Söz dizisi bu hafta nefesleri kesti.

SÖZ DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ DİZİSİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınır. Sığındıkları mağarada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıkları başlar. Yavuz, bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?